7 κρέμες χεριών για απαλά και ενυδατωμένα χέρια όλο τον χρόνο

7 κρέμες χεριών για απαλά και ενυδατωμένα χέρια όλο τον χρόνο

Οι κρέμες χεριών θα χαρίσουν φρεσκάδα στο δέρμα, ενώ θα αναδείξουν το χρώμα και το σχέδιο στο μανικιούρ σου. 

Ποιος σου είπε ότι τις ενυδατικές κρέμες χεριών τις χρησιμοποιούμαι μόνο το χειμώνα; Αν θέλεις να έχεις απαλά και περιποιημένα χέρια και το καλοκαίρι, φρόντισε να μη βγάλεις από την τσάντα σου την κρέμα χεριών που χρησιμοποιούσες το χειμώνα.

Το δέρμα δεν απειλείται μόνο από το κρύο! Οι υψηλές θερμοκρασίες κι ο καύσωνας, αφυδατώνουν το δέρμα και δημιουργούν ξηροδερμία. Οι ενυδατικές κρέμες είναι αυτή η extra φροντίδα που έχουμε ανάγκη τις ημέρες αυτές.

nati-melnychuk-dFBhXJHKNeo-unsplash-(1).jpg

Budget friendly: Αυτά τα beauty προϊόντα κάτω από 10€ αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Οι κρέμες χεριών, εκτός το ότι θα ενυδατώσουν το δέρμα σου, θα σου χαρίσουν μία αίσθηση φρεσκάδας, η οποία θα σε συντροφεύει για ώρες μέσα στη μέρα. Επίσης, οι ενυδατικές κρέμες θα κάνουν τα άκρα σου, να φαίνονται συνεχώς περιποιημένα, ενώ θα αναδείξουν το χρώμα και το σχέδιο στο μανικιούρ σου.

Απαλά κι ενυδατωμένα άκρα...

pexels-karolina-grabowska-4938332.jpg

Οι fresh μυρωδιές που έχουν οι κρέμες χεριών τους καλοκαιρινούς μήνες, θα αναδεύονται σε κάθε κίνησή σου, με τέτοιο τρόπο που δε θα έχεις ανάγκη να φορέσεις το αγαπημένο σου άρωμα.

Εννοείται πως δε θα σε αφήναμε έτσι... Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές κρέμες χεριών, για απαλά και ενυδατωμένα χέρια, χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα, παρά μόνο φρεσκάδα και λάμψη.

Shopping Time:

8 scrubs σώματος για τέλεια πόδια στην παραλία