Αυτά τα αρώματα πούδρας μυρίζουν φρεσκάδα και μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε εποχή

Ευαγγελία Αλπίδου
Αυτά τα αρώματα πούδρας μυρίζουν φρεσκάδα και μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε εποχή

Είναι αισθησιακά, sexy, θηλυκά και θα λατρεύεις να τα φοράς όλο τον χρόνο. Αν δεν τα δοκιμάσεις δεν μπορείς να καταλάβεις αυτή την μοναδική μυρωδιά που διαθέτουν.

Το καλοκαίρι συνηθίζουμε να φοράμε φρουτένια και λουλουδάτα αρώματα τα οποία μας φτιάχνουν τη διάθεση και ολοκληρώνουν τέλεια τα φλοράλ looks. Από την άλλη όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν σιγά-σιγά και πέφτουν, νότες από σανδανόξυλο, βανίλια, κανέλλα και κεχριμπάρι βρίσκονται μέσα στα φθινοπωρινά αρώματα που έχουμε σε μικρά μπουκαλάκια στο boudoir. Αυτά τα αρώματα με το που έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα, δημιουργούν μία απίστευτη ζεστασιά κάνοντας την εμφάνισή μας να φαίνεται ακαταμάχητη.

Αυτά τα κεχριμπαρένια αρώματα εκπέμπουν αισθησιασμό και θα σε βάλουν αμέσως σε φθινοπωρινό mood

1693403192417-681167807-pexels-karolina-grabowska-4735906-(1).jpg

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και αρώματα τα οποία χαρίζουν μία απίστευτη μυρωδιά φρεσκάδας και καθαριότητας, τα οποία δεν αντέχεις να τα αποχωριστείς λεπτό. Αυτά λοιπόν τα αρώματα μυρίζουν πούδρα και σε συνδυασμό με την φυσική μυρωδιά της επιδερμίδας δημιουργούν το τέλειο combo. Είναι αισθησιακά, sexy, θηλυκά και λατρεύουμε να τα φοράμε όλο τον χρόνο. Αν δεν τα δοκιμάσεις δεν μπορείς να καταλάβεις αυτή την μοναδική μυρωδιά που διαθέτουν. Το κάθε μπουκάλι κρύβει μία δόση μικρής πολυτέλειας, η οποία είναι αρκετή για να αναβαθμίσει τη κάθε εμφάνιση.

Αυτά τα αρώματα με «περγαμόντο» θα παρατείνουν το καλοκαίρι για τη νέα σεζόν

Τα αρώματα πούδρας θα κάνουν τις μέρες και τις νύχτες του φθινοπώρου λίγο πιο cozy και μοναδικές. Για να μην σε αφήνουμε σε αγωνία, στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά αρώματα πούδρας που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και εμείς λατρεύουμε να φοράμε συνεχώς... Είσαι έτοιμη να τα δοκιμάσεις κι εσύ;

Shopping Time:

Beauty Alert! Αυτές είναι οι hot τάσεις στο μακιγιάζ που θα αγαπήσουμε το φθινόπωρο του 2023