7 μάσκες μαλλιών που θα επαναφέρουν όλα όσα χρειάζονται τα μαλλιά σου μετά τις διακοπές

Ευαγγελία Αλπίδου
7 μάσκες μαλλιών που θα επαναφέρουν όλα όσα χρειάζονται τα μαλλιά σου μετά τις διακοπές
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Αυτό που έχουν ανάγκη τα μαλλιά είναι ένα boost ενυδάτωσης και θρέψης, ενώ η αίσθηση που θα νιώθεις κάθε φορά που θα ακουμπάς τα μαλλιά θα είναι μοναδική.

Μετά από τις διακοπές η επιδερμίδα μας είναι αφυδατωμένη, το manicure και το pedicure έχει χαλάσει, ενώ τα μαλλιά είναι ταλαιπωρημένα από τον ήλιο και τη θάλασσα. Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, θα σταθούμε στην επανόρθωση των μαλλιών μετά τις διακοπές. Το θαλασσινό νερό, το χλώριο της πισίνας και οι ακτίνες του ήλιου κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται θαμπά, χάνοντας της φυσική τους λάμψη.

Αυτό που έχουν ανάγκη τα μαλλιά είναι ένα boost ενυδάτωσης και θρέψης. Οι μάσκες μαλλιών είναι το κλειδί που ψάχνεις! Διαθέτουν όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από την ξηρότητα, ενώ η αίσθηση που θα νιώθεις κάθε φορά που θα ακουμπάς τα μαλλιά σου θα είναι μοναδική.

Ενυδάτωση, επανόρθωση και λάμψη

icons8-team-y2T5hT7pWx4-unsplash.jpg

Το ότι οι μάσκες έχουν πολλά και διαφορετικά οφέλη, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παρακάνεις. Πρέπει να τις εφαρμόζεις 1 με 2 φορές την εβδομάδα και ενδιάμεσα να φοράς μαλακτική κρέμα (κυρίως αν έχεις πολύ λεπτά μαλλιά). Επιπλέον, αν τις χρησιμοποιείς καθημερινά και δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, καλό θα ήταν να αλλάξεις μάσκα και να δοκιμάσεις μία άλλη.

Από την άλλη αν τα μαλλιά σου είναι λιπαρά, καλό θα ήταν να εφαρμόζεις την μάσκα μόνο στις άκρες και στα μήκη, αποφεύγοντας τη ρίζα των μαλλιών. Γιατί μετά θα παραπονιέσαι για λιπαρότητα... Στην αγορά θα βρεις μία μεγάλη γκάμα σε μάσκες μαλλιών, η κάθε μία ιδανική για να καλύψει τις δικές σου ανάγκες. Άλλες για βαμμένα μαλλιά, άλλες ενάντια στο φριζάρισμα, άλλες για ξανθά μαλλιά, άλλες για επανόρθωση και λάμψη. Στην παρακάτω gallery, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες μάσκες μαλλιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και που εμείς εμπιστευόμαστε ξανά και ξανά.

Shopping Time: