Διαχρονικό, κομψό & classy: Αυτό το κόκκινο χρώμα στο manicure είναι το must του φθινοπώρου

Ευαγγελία Αλπίδου

Τα κόκκινα νύχια είναι all time classic και ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες.

Η κομψότητα είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας. Δεν έχει την ανάγκη από υπερβολές, ακριβά ρούχα και αξεσουάρ. Το ίδιο ισχύει και στο manicure. Μπορεί τα έντονα σχέδια και χρώματα στα νύχια να μας φτιάχνουν τη διάθεση, αλλά πάντα τα classic nail arts θα είναι αυτά που θα πρωταγωνιστούν και θα χαρίζουν μία «quiet luxury» πινελιά σε κάθε μας εμφάνιση. Οι neutral αποχρώσεις είναι minimal, διαχρονικές και χαρίζουν μία clean βάση που κάνει τα νύχια να φαίνονται συνεχώς περιποιημένα.

Rainy day! 4 χτενίσματα για τέλεια μαλλιά τις βροχερές μέρες στο γραφείο

Τα κόκκινα νύχια είναι all time classic

Αυτή τη φορά όμως, θα μιλήσουμε για ένα all time classic χρώμα που ήταν και συνεχίζει να είναι απίστευτα κομψό, διαχρονικό και σέξι. Αυτό το χρώμα αποπνέει μία θηλυκότητα που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο βερνίκι. -Νομίζω, έχεις καταλάβει για πιο λέμε... Φυσικά, το κόκκινο! Το κόκκινο έχεις δεκάδες αποχρώσεις, άλλες πιο ανοιχτές που παραπέμπουν περισσότερο στους μήνες του καλοκαιριού και άλλες πιο σκούρες που είναι ιδανικές για το φθινόπωρο και το χειμώνα.

camilamorrone_353654015_6740809102619403_3186586308762766942_n.jpg

@camilamorrone

Αυτή την μεταβατική περίοδο, που θέλουμε να αφαιρέσουμε το manicure του καλοκαιριού και να πάρουν τα νύχια μας επιτέλους μία ανάσα... Είναι σημαντικό να επενδύσουμε σε ένα χρώμα το οποίο θα παρατείνει την μαυρισμένη όψη της επιδερμίδας μας, αλλά συγχρόνως θα μας βάλει σε φθινοπωρινό mood. Το σκούρο κόκκινο (αυτό δηλαδή που βρίσκεται ανάμεσα στο ανοιχτό κόκκινο και στο βουργουνδί) είναι το must της σεζόν.

camilamorrone_353055607_276449098126723_4245715275657913649_n.jpg

@camilamorrone

Χρειάζεσαι αντηλιακό όταν βρέχει; Ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους

Το συγκεκριμένο χρώμα, όπως αναφέραμε και παραπάνω δεν έχει ανάγκη από υπερβολές. Ταιριάζει τέλεια σε κοντά νύχια (είτε τετράγωνα είτε οβάλ), σε όλους τους τόνους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να το δοκιμάσεις...
-Εγώ το υιοθέτησα και είμαι έτοιμη να καλωσορίσω τη νέα σεζόν με το πιο όμορφο και κομψό manicure.

Αυτοί οι οροί είναι γεμάτοι με όσα χρειάζεται το δέρμα σου αυτό τον καιρό