Eye patches! Το beauty προϊόν που θα μειώσει τους μαύρους κύκλους και θα φωτίσει το βλέμμα σου

Eye patches! Το beauty προϊόν που θα μειώσει τους μαύρους κύκλους και θα φωτίσει το βλέμμα σου

Κάτσε αναπαύτηκα στον καναπέ, βάλε ένα ποτήρι κρασί και απόλαυσε την φρεσκάδα που χαρίζουν τα eye patches κάτω από τα μάτια σου.

Οι μαύροι κύκλοι είναι ο αιώνιος εχθρός της κάθε γυναίκας. Μετά από ένα ξενύχτι, λίγο που δεν μπορούσε να μας πάρει ο ύπνος το βράδυ, το άγχος και το στρες είναι μερικοί από τους παράγοντες που συμβάλουν στην εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Α, φυσικά και η κληρονομικότητα παίζει σημαντικό ρόλο!

pexels-ron-lach-8154397.jpg

5 serum για πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες που ορκίζονται ακαταμάχητο βλέμμα

Παρόλα αυτά, ο χώρος της ομορφιάς βρίσκει συνεχώς, νέους τρόπους για να καταπολεμάμε την κούραση και γιατί όχι και τα χρόνια από την επιδερμίδα μας. Τα eye patches είναι το θαυματουργό beauty προϊόν που έρχεται, να φωτίσει το βλέμμα μας και να μας κάνει να πούμε goodbye στους μαύρους κύκλους. Σε συνδυασμό με την κρέμα ματιών είναι το boost που χρειαζόμαστε όταν το βλέμμα μας είναι κουρασμένο και ταλαιπωρημένο.

Πως τα χρησιμοποιούμαι;

pexels-pavel-danilyuk-6417908.jpg

8 αρώματα με βανίλια τα οποία θα σε συντροφεύσουν όλο το καλοκαίρι

Τα eye patches είναι μάσκες ματιών που μπαίνουν ακριβώς, κάτω από τα μάτια. Πιο συγκεκριμένα, εκεί που σχηματίζονται οι μαύροι κύκλοι. Προσοχή! Πάντα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα. Η φρεσκάδα και η δροσιά που προσφέρουν αμέσως στην περιοχή των ματιών δε συγκρίνεται με κανένα άλλο προϊόν… Αμέσως νιώθεις το δέρμα σου σε εκείνη την περιοχή απίστευτα ενυδατωμένο, φωτεινό και τονωμένο. Ναι! Όλα αυτά μαζί.

pexels-pavel-danilyuk-6443289.jpg

Την επόμενη φορά που θα βλέπεις την αγαπημένη σου ταινία, βάλε για 10΄-15΄ τα eye patches κάτω από τα μάτια σου… και θα μας θυμηθείς! Η χρήση τους είναι τόσο εύκολη που μπορείς να τα βάλεις ακόμη και το πρωί στο γραφείο, πριν μπεις στο meeting.

Shopping Time:

Jennifer Lopez: Αυτό είναι το french manicure στο χρώμα της άμμου που έκανε στα νύχια της