8 concealers που θα απομακρύνουν τους μαύρους κύκλους και την κούραση από το βλέμμα σου

Ευαγγελία Αλπίδου
8 concealers που θα απομακρύνουν τους μαύρους κύκλους και την κούραση από το βλέμμα σου

Το concealer είναι το μαγικό ραβδί που εξαφανίζει το κουρασμένο βλέμμα και φωτίζει όλο το πρόσωπο.

Το πρωινό ξύπνημα της Δευτέρας είναι το πιο δύσκολο. Εκεί που είχε συνηθίσει το σώμα σου να ξυπνάει λίγο αργότερα, χωρίς άγχος, φτιάχνοντας ένα λαχταριστό πρωινό και πίνοντας τον αγαπημένο σου καφέ στον καναπέ του σαλονιού, τσουπ... πάλι πίσω στην daily routine. Βέβαια, εκτός από τα πρωινά, οι βόλτες με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα τα βράδια είναι ένα μεγάλο κομμάτι μέσα στο weekend. Μπορεί όλο αυτό να είναι ωραίο, αλλά είναι ταυτόχρονα και αρκετά εξαντλητικό. Εκεί που νομίζεις ότι έχεις χαλαρώσει και ξεκουραστεί. Ξυπνάς την Δευτέρα και συνειδητοποιείς, ότι έχεις αποκτήσει δύο καινούργιους φίλους κάτω από τα μάτια σου.

Pearl Blonde! Η νέα λαμπερή απόχρωση θα σε κάνει να βάψεις τα μαλλιά σου ξανθά

Τσουπ... Οι μαύροι κύκλοι!

Bally-bks-S24-020.jpg

Τους μαύρους κύκλους εννοώ! Δυστυχώς, είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες. Λίγο να έχεις ξενυχτίσει το προηγούμενο βράδυ, λίγο να μην κοιμήθηκες καλά, λίγο το άγχος και το στρες, οι μαύροι κύκλοι κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Το foundation δεν είναι αρκετό, θέλεις κάτι πιο δραστικό. Το concealer είναι το θαυματουργό προϊόν που θα σε κάνει να πεις bye bye στις σακούλες κάτω από τα μάτια. Το concealer είναι το μαγικό ραβδί που εξαφανίζει το κουρασμένο βλέμμα και φωτίζει όλο το πρόσωπο.

Clean Time! Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να καθαρίσεις τα πινέλα του μακιγιάζ

Elisabetta-Franchi-bks-S24-025.jpg

Για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να το εφαρμόσεις σωστά. Τοποθέτησε λίγο concealer κάτω από την εσωτερική γωνία του ματιού και λίγο στην εξωτερική γωνία, κάτω από το «πόδι της χήνας» και ταμποναριστά είτε με τα δάχτυλα είτε με ένα beautyblender άπλωσε το προϊόν με φορά προς τα επάνω. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις ένα φωτεινό και ανορθωμένο βλέμμα. Το TikTok video θα σε βοηθήσει να δεις ακριβώς ένα-ένα τα steps για να κάνεις το βλέμμα σου να φαίνεται πιο ξεκούραστο από ποτέ.

Για που το έβαλες; Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικά από τα best sellers concealers που υπάρχουν στην αγορά. Εγώ τα επιλέγω ξανά και ξανά για το νεσεσέρ μου.