4 eyeliner hacks που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την τέλεια ίσια γραμμή

Ευαγγελία Αλπίδου
4 eyeliner hacks που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την τέλεια ίσια γραμμή

Με τα παρακάτω beauty hacks θα καταφέρεις να πετύχεις εντυπωσιακά eye looks σαν επαγγελματίας makeup artist. 

Και ναι, το eyeliner είναι το beauty item που μπορεί όχι απλά να αλλάξει, αλλά να μεταμορφώσει το βλέμμα. Μία μαύρη γραμμή πάνω από το κινητό βλέφαρο είναι αρκετή για να πετύχεις ένα ανορθωμένο και διαπεραστικό βλέμμα. Ενώ για μερικά κορίτσια είναι πανεύκολο, άλλα δυσκολεύονται αρκετά για να πετύχουν την τέλεια ίσια γραμμή eyeliner.

Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ το ίδιο πρόβλημα, join the club! Οι beauty lovers και οι makeup artists καθημερινά βρίσκουν τους πιο ευφάνταστους τρόπους με αντικείμενα που υπάρχουν σε όλα τα σπίτια. Σελοτέιπ, πιρούνια και φουρκέτες είναι μερικά υλικά που χρησιμοποιούν για να μας δείξουν εύκολα hacks που μπορούν να μας βοηθήσουν να πετύχουμε μόνες μας το τέλειο cat eye look.

6 eyeliner για να πετύχεις ολόισια γραμμή στο λεπτό

Αυτό που κάναμε, λοιπόν, ήταν να συγκεντρώσουμε 4 eyeliner hacks, τα οποία αν τα ακολουθήσεις ευλαβικά θα καταφέρεις με απλές κινήσεις να πετύχεις graphic eye looks. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Celia-Kritharioti-HC-bks-F23-017.jpg

Χρησιμοποίησε ένα μολύβι kohl

Αντί για ένα υγρό eyeliner χρησιμοποίησε ένα μολύβι ματιών kohl. Το μολύβι kohl, έχει μαλακή υφή, εφαρμόζεται εύκολα και ακόμα κι αν μουτζουρωθείς μπορεί να αφαιρεθεί πολύ εύκολα. Γενικά, με το pencil kohl σου δίνει μεγαλύτερη ευελιξία.

Επίλεξε το σχήμα που θες

Είναι σημαντικό πριν ξεκινήσεις να σχεδιάζεις τη γραμμή eyeliner, να έχεις σκεφτεί το σχήμα που θες να δώσεις στο βλέμμα σου. Αν θες μία λεπτή διακριτική γραμμή, ξεκίνα πρώτα από την εσωτερική γωνία του ματιού και στη συνέχεια τράβηξέ την προς τα έξω. Για ένα πιο έντονο cat eye look, δώσε παραπάνω έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού και σχεδίασε ένα ένα έντονο wing.

Εφάρμοσε πρώτα τη mascara

Το συγκεκριμένο tip θα σε βοηθήσει να πετύχεις ένα ανορθωμένο βλέμμα και να τραβήξεις την τέλεια ίδια γραμμή με φορά προς τα επάνω.

Σχεδίασε τη γραμμή eyeliner με ανοιχτά μάτια

Όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται, το συγκεκριμένο hack θα σε βοηθήσει σε περίπτωση που έχεις hooded eyes να δεις ακριβώς το τελικό αποτέλεσμα.

Glittery smokey eye! 3 μακιγιάζ πoυ ταιριάζουν με όλα τα festive looks