6 eyeliner για να πετύχεις ολόισια γραμμή στο λεπτό

Ευαγγελία Αλπίδου
6 eyeliner για να πετύχεις ολόισια γραμμή στο λεπτό
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Το hack με το σελοτέιπ στην εξωτερική γωνία του ματιού θα σε βοηθήσει να πετύχεις το τέλειο beauty eye look!

Το eyeliner είναι το θαυματουργό προϊόν που μπορεί να μεταμορφώσει το βλέμμα. Δηλαδή, αν έχεις έστω ένα κόκκινο κραγιόν, μία mascara και ένα eyeliner μέσα στο νεσεσέρ σου μπορείς να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ το οποίο θα αποπνέει sexiness και θηλυκότητα. Παρόλα αυτά, η χρήση του δεν είναι παιχνιδάκι. Υπάρχουν κοπέλες που μέσα σε ένα λεπτό έχουν πετύχει την τέλεια γραμμή eyeliner, αλλά υπάρχουν και κοπέλες -όπως είμαι εγώ- οι οποίες δυσκολεύονται λίγο... Στην αγορά υπάρχουν διαφορετικοί τύποι eyeliner, από τους οποίους ο καθένας χαρίζει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Το υγρό, προφέρει ακρίβεια στην εφαρμογή, το υγρό με πινελάκι σε βοηθάει να πετύχεις το σωστό πάχος, το gel το οποίο στεγνώνει πολύ εύκολα και το μολύβι που είναι ιδανικό για να πετύχεις ένα grunge eye look.

Ένα έντονο & δυναμικό βλέμμα

Celia-Kritharioti-HC-bks-F23-013-(1).jpg

Επιπλέον, τα colourful eyeliners είναι αρκετά δημοφιλή το τελευταίο διάστημα, χαρίζοντας χρώμα τόσο στα beauty looks όσο και στην εμφάνιση. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το κλασικό μαύρο eyeliner, το οποίο είναι τόσο έντονο και δυναμικό που κάνει το βλέμμα απίστευτα διαπεραστικό. Πολλές κοπέλες θεωρούν ότι το μαύρο eyeliner χαρίζει ένα άγριο αποτέλεσμα το οποίο δεν είναι για τις daily εμφανίσεις. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει! Αναλόγως, τη γραμμή eyeliner που θα σχηματίσεις, μπορείς να δημιουργήσεις καθημερινά eye looks τα οποία θα ανυψώσουν το βλέμμα και θα μεγαλώσουν το σχήμα των ματιών σου.

Το beauty hack για ολόισια γραμμή eyeliner

Celia-Kritharioti-HC-bks-F23-033.jpg

Οι beauty lovers στο TikTok βρίσκουν ευφάνταστα beauty tips τα οποία μας βοηθούν να πετύχουμε το τέλειο beauty look. Συγκεκριμένα, αν σου φαίνεται δύσκολο να πετύχεις την τέλεια ίσια γραμμή eyeliner, κόψε ένα κομματάκι σελοτέιπ -ναι, σωστά διάβασες- και τοποθέτησέ το διαγώνια στην εξωτερική γωνία του ματιού. Με αυτόν τον τρόπο θα τραβήξεις γραμμή με το eyeliner χωρίς το παραμικρό ψεγάδι. Για να καταλάβεις καλύτερα το συγκεκριμένο beauty hack ρίξε μία ματιά στο παρακάτω TikTok βίντεο.

Το μαύρο eyeliner μπορεί να φορεθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, για να κάνεις all day make up looks, πρωινά ή βραδινά μακιγιάζ. Να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει τα καλύτερα και πιο σταθερά υγρά eyeliners που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την τέλεια ολόισια γραμμή. Θα τα λατρέψεις! Trust me, girl.

Shopping Time!