Glittery smokey eye! 3 μακιγιάζ πoυ ταιριάζουν με όλα τα festive looks

Ευαγγελία Αλπίδου
Glittery smokey eye! 3 μακιγιάζ πoυ ταιριάζουν με όλα τα festive looks
Gregory Scaffidi/IMAXTREE.COM

Eyeliners με glitter και αστερόσκονες θα δημιουργήσουν τα πιο ευφάνταστα eye looks, ενώ τα κρύσταλλα θα μας χαρίσουν ένα εκτυφλωτικό βλέμμα που θα ξεχωρίζει από μακριά.

Επιτέλους! Σήμερα, είναι η τελευταία μέρα του φθινοπώρου. Από αύριο θα καλωσορίσουμε και επίσημα τον πιο glam μήνα του χρόνου. Χρυσόσκονες, γκλίτερ και λάμψεις θα κυριαρχούν τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ.

Η αστερόσκονη θα αιωρείται από το πρωί έως το βράδυ στην ατμόσφαιρα και θα μας φτιάχνει τη διάθεση. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να πειραματιστούμε στο καθημερινό μακιγιάζ. Eyeliners με glitter και αστερόσκονες θα δημιουργήσουν τα πιο ευφάνταστα eye looks, ενώ τα κρύσταλλα θα μας χαρίσουν ένα εκτυφλωτικό βλέμμα που θα ξεχωρίζει από μακριά.

Βανίλια: Όλα όσα δεν ήξερες για την πιο γλυκιά νότα του χειμώνα

Τα glittery smokey eyes μπορούν να σταθούν παντού. Το βλέμμα θα είναι τόσο έντονο και αστραφτερό που δεν θα χρειάζεται να προσθέσεις κάποια άλλη πινελιά, όπως το κόκκινο κραγιόν. Αν, βέβαια, είσαι καλεσμένη σε κάποιο event ή πάρτι και θέλεις ένα πιο έντονο μακιγιάζ απλά, do it!

Οι σαμπανιζέ και ασημένιες αποχρώσεις είναι από τις must επιλογές, αλλά υπάρχουν και τα έντονα χρώματα που θα αναδείξουν τέλεια τα total festive looks. Μπλε, κόκκινες, μοβ και πράσινες σκιές με γκλίτερ υπόσχονται να σε βάλουν από τώρα σε εορταστικό mood. Με τις glittery eyeshadows μπορείς να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά eye looks. Cat eyes, smokey eyes και graphic σχέδια θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το σχήμα των ματιών σου. Συνέχισε να διαβάζεις...

Glittery Cat Eye

Laquan-Smith-ham-S22-023.jpg

Δημιούργησε την τέλεια cat eye γραμμή με το eyeliner και πρόσθεσε επάνω την αγαπημένη σου σκιά με γκλίτερ. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο casual look. Μην το σκέφτεσαι!

Αποδομημένο smokey eye με γκλίτερ

Ferretti-bty-S18-001.jpg

Για το συγκεκριμένο beauty eye look, δεν απαιτούνται γνώσεις επαγγελματία makeup artist. Εφάρμοσε λίγο μολύβι ματιών επάνω στα βλέφαρα και πρόσθεσε την glittery eyeshadow. Το αποδομημένο smokey eye είναι ατελές και αυτή είναι η γοητεία του!

Το αποδομημένο καφέ smoky eye είναι τάση και σου λέμε πώς θα την αντιγράψεις

A little sparkle

Shoji-emn-F17-012.jpg

Αν θέλεις ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα πρόσθεσε την αγαπημένη σου sparkle σκιά στο κάτω βλέφαρο. Αν σου αρέσουν οι πειραματισμοί μην διστάσεις να παίξεις και με περισσότερες αποχρώσεις. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ θα σου χαρίσει ένα έντονο και σέξι βλέμμα.