Sleek bun! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το χτένισμα της μπαλαρίνας που επιλέγουν τα it girls

Ευαγγελία Αλπίδου
Sleek bun! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το χτένισμα της μπαλαρίνας που επιλέγουν τα it girls

Photo agency NDP

Το sleek bun, είναι το χτένισμα που αναβίωσε από τα αγαπημένα 90's και μας ξανά συστήθηκε πιο σύγχρονο και ανανεωμένο.

Ο Δεκέμβριος, είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου. Η λάμψη που επικρατεί τριγύρω μας φτιάχνει τη διάθεση και κάνει την εμφάνισή μας να ακτινοβολεί από μακριά. Το εορταστικό μακιγιάζ θέλει σκιές με χρυσόσκονες και glitter και κόκκινα ζουμερά χείλη να ολοκληρώνουν τα glam looks.

Για τα μαλλιά το motto που επικρατεί είναι το less is more. Κομψά χτενίσματα, απογειώνουν την κάθε εμφάνιση και αναδεικνύουν τα glam makeup looks. Καθώς διανύουμε τον τελευταίο μήνα του χρόνου, μπορούμε να κάνουμε μία αναδρομή στις τάσεις που άνθισαν αυτή τη χρονιά. Στα μαλλιά, το sleek bun, είναι το χτένισμα που αναβίωσε από τα αγαπημένα 90's και μας ξανά συστήθηκε πιο σύγχρονο και ανανεωμένο.

Glittery smokey eye! 3 μακιγιάζ πoυ ταιριάζουν με όλα τα festive looks

Το χτένισμα της μπαλαρίνας

315971440_121787477387384_128081017541667040_n-(4).jpg

@sofiarichiegrainge

Το sleek bun, είναι το χτένισμα της μπαλαρίνας. Είναι ο κλασικός χαμηλός κότσος που συνηθίζαμε να κάνουμε στην παιδική μας ηλικία. Είναι ένα χτένισμα που προσφέρει απίστευτη ευκολία, αφού γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ είναι απίστευτα χρήσιμο για τις bad hair days. Για να δημιουργήσεις αυτό το glossy εφέ που κάνει τα μαλλιά να λάμπουν, χρησιμοποίησε ένα λαδάκι μαλλιών ή ένα προϊόν styling. Έτσι, θα τιθασεύσεις και τυχόν τρίχες που μπορεί να πετάνε.

9770_STAMATINA_TSIMTSILI_23102023.jpg

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, υιοθέτησε το ballerina hairstyle στην εμφάνισή της. Ο φακός απαθανάτισε την Σταματίνα με ένα casual look στο κέντρο της πόλης. Ένα cropped πουκάμισο, ένα τζην παντελόνι, sneakers και τα μαλλιά μαζεμένα low bun ήταν αρκετά για να κάνουν την εμφάνιση της να ξεχωρίζει. Το sleek bun, είναι ένα χτένισμα που μπορεί να συνδυαστεί με casual και formal looks και να χαρίσει μία κομψή και στοφιστικέ πινελιά στη συνολική εικόνα.

Αν ψάχνεις ένα hairstyle το οποίο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στα Christmas party του μήνα, αλλά και στις απογευματινές βόλτες στο κέντρο της πόλης, το sleek bun είναι το χτένισμα που ορκίζονται τα it girls. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω TikTok video για να δεις ένα-ένα τα steps που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις το τέλειο sleek bun.

TikTok hack:

Photo Agency NDP