4 σαμπουάν και 4 conditioner για να διατηρήσεις ζωντανό και λαμπερό το χρώμα των μαλλιών σου

Ευαγγελία Αλπίδου
4 σαμπουάν και 4 conditioner για να διατηρήσεις ζωντανό και λαμπερό το χρώμα των μαλλιών σου

Τα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά έχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που προστατεύουν το χρώμα, αποτρέπουν το ξεθώριασμα, ενώ δεν δημιουργούν φθορά στην τρίχα.

Έχεις κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες ραντεβού στο κομμωτήριο για να φρεσκάρεις το χρώμα των μαλλιών σου; Αν ναι, τότε αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι τα μαλλιά σου μετά τη βαφή χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα και περιποίηση.

Ήρθε η ώρα για μία αλλαγή! 4 χρώματα μαλλιών που θα είναι παντού αυτή τη χρονιά

Οι βαφές ταλαιπωρούν την τρίχα -ειδικά οι ανοιχτές αποχρώσεις-, γι' αυτό τα μαλλιά έχουν ανάγκη από προϊόντα τα οποία θα τους χαρίσουν επανόρθωση, λάμψη και φυσικά θα διατηρήσουν το πλούσιο χρώμα τους. Γι' αυτό είναι σημαντικό και αναγκαίο να χρησιμοποιείς σαμπουάν και conditioner τα οποία είναι αποκλειστικά για βαμμένα μαλλιά. Δηλαδή, αν μέχρι τώρα επέλεγες από το supermarket, ίσως να ήρθε η ώρα να το ξανά σκεφτείς. Μπορεί να μοσχοβολούν, αλλά όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι αρκετό!

Τα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά έχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που προστατεύουν το χρώμα, αποτρέπουν το ξεθώριασμα, ενώ δεν δημιουργούν φθορά στην τρίχα. Επιπλέον, απομακρύνουν απαλά τους ρύπους και τις βρωμιές, αφήνοντας ένα λαμπερό και λείο αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια θα βοηθήσουν να διατηρήσεις το έντονο χρώμα των μαλλιών για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Chanel-clp-S24-009.jpg

Extra tips:

Για εσένα, λοιπόν, που έχεις βάψει πρόσφατα τα μαλλιά σου ή έχεις ήδη προγραμματίσει το ραντεβού σου στο κομμωτήριο, σου έχουμε ετοιμάσει μερικά hair tips που αξίζει να ακολουθήσεις αν θέλεις να διατηρήσεις λαμπερό και έντονο το χρώμα των μαλλιών σου.

  • Μην χρησιμοποιήσεις θερμαντικά εργαλεία σε υψηλές θερμοκρασίες
  • Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς προϊόντα θερμοπροστασιάς πριν την ισιωτική μαλλιών σου
  • Μην λούζεσαι με καυτό νερό, γιατί τα μαλλιά θα χάσουν την λάμψη τους.

Αν, λοιπόν έχεις παρατηρήσει ότι τα μαλλιά σου μετά από ένα φρεσκάρισμα στο χρώμα τους, ξεθωριάζουν και χάνουν εύκολα την λάμψη τους, ίσως να ρίξεις μία ματιά στα προϊόντα μαλλιών που χρησιμοποιείς.

Μην ανησυχείς γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα σαμπουάν και conditioner για βαμμένα μαλλιά που εμείς χρησιμοποιούμαι ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά...