Κρύσταλλα στα φρύδια και peach fuzz χείλη είδαμε στα Haute Couture shows την 3η ημέρα

Ευαγγελία Αλπίδου
Κρύσταλλα στα φρύδια και peach fuzz χείλη είδαμε στα Haute Couture shows την 3η ημέρα

Στο show του οίκου Viktor&Rolf τα μοντέλα είχαν αυτή την smoothy πορτοκαλί-ροζ απόχρωση πάνω στα βλέφαρα, στα ζυγωματικά και στα χείλη, δημιουργώντας ένα natural μακιγιάζ το οποίο απέπνεε ζωντάνια και φρεσκάδα.

Μία ανάσα πριν την ολοκλήρωσή της βρίσκεται η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. Μέχρι στιγμής έχουμε δει ανάλαφρα χτενίσματα και περίτεχνους κότσους να ολοκληρώνουν τα looks των κορυφαίων οίκων. Στο μακιγιάζ κυριάρχησαν smoothy smokey eyes και clean βάσεις που μπορείς να υιοθετήσεις στην εμφάνιση σου από το πρωί έως το βράδυ. Το μωβ ήταν το χρώμα που αγαπήσαμε στα beauty looks στο show του Giorgio Armani Privé, ενώ ο big bow ήταν το it αξεσουάρ που ξεχώρισε στα χτενίσματα των μοντέλων στο catwalk, του οίκου Giambattista Valli.

Εχθές, ολοκληρώθηκε η 3η ημέρα της Haute Couture Εβδομάδας. Είσαι έτοιμη να μάθεις για τα beauty trends που ξεχωρίσαμε;

The Queen's Experts: Όλα τα tips για να πετύχεις το Latte Makeup με τις καφέ αποχρώσεις

Peach Fuzz - Viktor&Rolf

Viktor-e-Rolf-HC-bks-S24-020.jpg

Η Pantone, έχει ανακοινώσει από την προηγούμενη χρονιά, ότι το must χρώμα του 2024 θα είναι το peach fuzz. Το peach fuzz είναι μία απαλή απόχρωση που θυμίζει το χρώμα που έχει το ζουμερό ροδάκινο που λατρεύουμε να τρώμε τους μήνες του καλοκαιριού. Ε, λοιπόν, δεν γινόταν να μην δούμε αυτή την απαλή απόχρωση στα beauty looks της Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Η Jennifer Lopez είναι μία άλλη! Έκοψε τα μαλλιά κοντό καρέ με πινελιές από τα 60s

Viktor-e-Rolf-HC-bks-S24-048.jpg

Στο show του οίκου Viktor&Rolf τα μοντέλα είχαν αυτή την smoothy πορτοκαλί-ροζ απόχρωση πάνω στα βλέφαρα, στα ζυγωματικά και στα χείλη, δημιουργώντας ένα natural μακιγιάζ το οποίο απέπνεε ζωντάνια και φρεσκάδα. Το peach fuzz είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας αναδεικνύοντας φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Είναι ένα χρώμα που μπορεί να φορεθεί κάθε εποχή, ακόμα και τώρα!

Κρύσταλλα στα φρύδια - Jean Paul Gaultier

1706171723581-453583051-Gaultier-HC-clp-S24-004.jpg

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κρύσταλλα στο μακιγιάζ. Ακόμα και άβαφη είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να χαρίσει λάμψη στα χαρακτηριστικά σου. Στο show του Jean Paul Gaultier είδαμε τα κρύσταλλα να στολίζουν διαφορετικά σημεία του προσώπου, τα φρύδια, τα βλέφαρα και τα χείλη. Είναι ένα τολμηρό μακιγιάζ που αξίζει να υιοθετήσεις αν είσαι καλεσμένη σε κάποια ειδική περίσταση ή σε κάποιο event.

Gaultier-HC-clp-S24-015.jpg

Πώς θα τα τοποθετήσεις πάνω στην επιδερμίδα; Υπάρχουν μερικά κρύσταλλα τα οποία έχουν ένα ειδικό προϊόν από πίσω που τα βοηθάει να κολλάνε και να παραμένουν σταθερά. Διαφορετικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ειδική κόλλα που εφαρμόζεις για τις ψεύτικες βλεφαρίδες.

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, ανυπομονούμε να δούμε, ποια άλλα trends θα προστεθούν στην beauty λίστα μας... Stay tuned, Queen!