Η βουργουνδί mascara είναι η νέα μαύρη! -5 επιλογές για το νεσεσέρ σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Η βουργουνδί mascara είναι η νέα μαύρη! -5 επιλογές για το νεσεσέρ σου

Η πλούσια και ζεστή απόχρωση έχει τη δυνατότητα να τονίζει τα χείλη και να δημιουργεί σαγηνευτικά eye looks.

Το βουργουνδί είναι το μπορντό, το χρώμα που θυμίζει το κόκκινο κρασί. Το όνομά του το έχει πάρει από την ιστορική γαλλική περιοχή της Βουργουνδίας στην οποία καλλιεργούνται αμπελώνες οι οποίοι έχουν αυτό το σκούρο και βαθύ χρώμα, το βουργουνδί. Είναι ένα αρχοντικό χρώμα που συμβολίζει την ισχύ και το κύρος. Γι' αυτό θεωρείται ότι όποιος το φοράει μπορεί να του φτιάξει τη διάθεση και να τον γεμίσει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Κρύσταλλα στα φρύδια και peach fuzz χείλη είδαμε στα Haute Couture shows την 3η ημέρα

Στο χώρο της ομορφιάς το βουργουνδί είναι ένα χρώμα που αγαπάμε πολύ. Η πλούσια και ζεστή απόχρωση έχει τη δυνατότητα να τονίζει τα χείλη και να δημιουργεί σαγηνευτικά eye looks. Με τις βουργουνδί σκιές μπορείς να δημιουργήσεις απαλά και grunge smokey eyes. Τα κραγιόν σε μπορντό απόχρωση θα αποτελέσουν τον απόλυτο πρωταγωνιστή στο μακιγιάζ σου, ενώ θα κάνουν τα δόντια σου να φαίνονται ακόμα πιο λευκά.

Luisa-Spagnoli-bty-S19-004.jpg

Η βουργουνδί mascara είναι νέα μαύρη!

Το καλύτερο όμως στο αφήσαμε για το τέλος! Η βουργουνδί mascara είναι νέα μαύρη! Ταιριάζει τέλεια με όλα τα χρώματα ματιών, ενώ με μία μόνο κίνηση δημιουργεί ένα ξεκούραστο βλέμμα. Η βουργουνδί mascara σε αντίθεση με τη κλασική μαύρη δημιουργεί ένα φυσικό αποτέλεσμα που γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Είναι μία θερμή απόχρωση που μπορεί να φορεθεί ακόμα και μόνη της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

1706182059098-754757886-Max-Mara-clp-S24-002.jpg

Extra tip: Πριν εφαρμόσεις τη mascara ή τη σκιά πάνω στο κινητό βλέφαρο, πρόσθεσε πρώτα το primer ματιών. Το primer ματιών παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ, κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο ζωντανό και προλαμβάνει το σπάσιμο και το ξεθώριασμα της σκιάς και της mascara.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες βουργουνδί mascara που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Έχουν τέλεια βουρτσάκια που χαρίζουν εύκολα και γρήγορα, πυκνές και μεγάλες βλεφαρίδες με μια και μόνο εφαρμογή. Ρίξε μία ματιά...

Shopping time: