5 βουργουνδί σκιές για να πετύχεις το smokey eye look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ευαγγελία Αλπίδου

Το βουργουνδί είναι το μπορντό, το βαθύ κόκκινο του κρασιού που πίνουμε τις κρύες μέρες του χειμώνα μπροστά από το αναμμένο τζάκι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα φρέσκο κορίτσι που ξέρει να αγαπάει τον εαυτό της. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, παραδίδει καθημερινά μαθήματα στιλ και ομορφιάς, ενώ πολλά από τα trends που επιλέγει στην εμφάνισή της γίνονται αμέσως viral. Με τα λαμπερά, μακριά μαλλιά της δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα χτενίσματα και τους πιο περίτεχνους κότσους που απογειώνουν κάθε της outfit. Δεν της αρέσουν οι extreme αλλαγές, αντιθέτως, αγαπάει τη minimal αισθητική και το natural αποτέλεσμα. Στο μακιγιάζ επιλέγει γήινες αποχρώσεις και nude κραγιόν, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τολμήσει έντονα, σκούρα χρώματα.

Βουργουνδί σκιά; Η Κατερίνα Καινούργιου μάς δείχνει πώς να την φορέσουμε τώρα το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/Cy3K4q8NpKy/

Το βουργουνδί είναι το νέο κόκκινο

Το βουργουνδί είναι μία απόχρωση που έχει τη τιμητική της αυτή την εποχή. Το βουργουνδί είναι το μπορντό, το βαθύ κόκκινο του κρασιού που πίνουμε τις κρύες μέρες του χειμώνα μπροστά από το αναμμένο τζάκι. Η ζεστή αυτή κόκκινη απόχρωση έρχεται και αγκαλιάζει την λευκή επιδερμίδα δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση. Το βουργουνδί, λοιπόν, αυτή την εποχή επικρατεί παντού! Πριν λίγες μέρες, τo βουργουνδί manicure της Ελένης Χατζίδου είχε γίνει viral, ενώ κραγιόν και σκιές στην έντονη αυτή απόχρωση έρχονται να δημιουργήσουν μοναδικά beauty looks τα οποία πηγαίνουν με όλα τα φθινοπωρινά looks.

Το βουργουνδί μανικιούρ είναι η κορυφαία τάση που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν

398976744_715341556779215_5541221383951679189_n.jpg

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε το must χρώμα του χειμώνα! Δημιούργησε statement lips και ένα αποδομημένο smokey eye look με το βουργουνδί να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ονομάζεται αποδομημένο smokey eye, γιατί εκφράζει κάτι το ατελές. Δεν χρειάζεται, δηλαδή, να είσαι επαγγελματίας makeup artist για να το πετύχεις. Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα, επίλεξε μία βουργουνδί σκιά η οποία ήταν matchy-matchy με το μπορντό φόρεμα της. Αυτή η ζεστή απόχρωση ταιριάζει το ίδιο τέλεια με όλα τα χρώματα μαλλιών.

398892210_3635594406764938_701838918136077488_n.jpg

Τα χείλη της Ηλιάνας, είχαν μία πιο ανοιχτή απόχρωση στην ίδια χρωματική παλέτα με τη σκιά, δημιουργώντας την τέλεια αρμονία σε όλο το μακιγιάζ της. Το βουργουνδί είναι αναμφισβήτητα η must απόχρωση του χειμώνα. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι απλά να την προσαρμόσεις στην εμφάνισή σου. Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει 5 βουργουνδί eyeshadows για να πετύχεις το beauty eye look της Ηλιάνας. Ρίξε μία ματιά...