Brit Awards 2024: Πώς θα πετύχεις το cat eye look της Dua Lipa -7 beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ευαγγελία Αλπίδου
Brit Awards 2024: Πώς θα πετύχεις το cat eye look της Dua Lipa -7 beauty looks που ξεχωρίσαμε

@dualipa

Invision

Εκρηκτικά eye looks και πολύχρωμες σκιές σε ροζ, μωβ και μπλε αποχρώσεις μας χάρισαν έμπνευση για τα ανοιξιάτικα μακιγιάζ αυτής της σεζόν.

Η περίοδος των βραβείων δεν έχει τελειώσει ακόμα, -όλοι περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τα Oscars που θα πραγματοποιηθούν τα χαράματα αυτής της Κυριακής 10 Μαρτίου- το βράδυ του Σαββάτου 3/03 -που μας πέρασε- έγινε η απονομή των Brit Awards 2024 στο 02 Arena στο Λονδίνο.

Πώς θα πετύχεις με τρία προϊόντα το ανοιξιάτικο μακιγιάζ από το show του Christian Dior

https://www.instagram.com/reel/C4EAvu4MA4g/

Εκτός από τους νικητές της κάθε κατηγορίας, τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στις εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί. Η αλήθεια είναι πώς στα Brit Awards 2024 οι celebrities αποφάσισαν να ξεφύγουν για λίγο από τα συνηθισμένα και να δημιουργήσουν τολμηρά beauty looks που κέντρισαν τόσο το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού όσο και το δικό μας. Cat eye looks και πολύχρωμες σκιές σε ροζ, μωβ και μπλε αποχρώσεις μας χάρισαν έμπνευση για τα ανοιξιάτικα μακιγιάζ της σεζόν.

431479574_1289641212012677_7603529960780579613_n-(1).jpg

@dualipa

Η αγαπημένη μας εμφάνιση ήταν της Dua Lipa, η οποία δικαίως χαρακτηρίζεται στα social media ως beauty & fashion icon, αφού ό, τι κι αν φορέσει γίνεται αμέσως viral. Ως beauty addicts, ξεχωρίσαμε το cat eye look που επέλεξε για να ολοκληρώσει το μακιγιάζ της. Η μαύρη γραμμή επάνω από το κινητό βλέφαρο ξεκινούσε από την εσωτερική γωνία του ματιού ως την εξωτερική, δημιουργώντας ένα ανορθωμένο, γατίσιο βλέμμα. Για να πετύχεις το συγκεκριμένο eye look θα χρειαστείς ένα μαλακό μολύβι ματιών ή ένα eyeliner σε μορφή μαρκαδόρου. Στο παρακάτω TikTok video θα δεις αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις την τέλεια γραμμή.

Πώς θα πετύχεις το τέλειο cat eye look

Το μακιγιάζ της Dua Lipa, ήταν άγριο και δυναμικό, ενώ ταίριαζε τέλεια με το δερμάτινο φόρεμα που επέλεξε για το red carpet. Για να πετύχει την τέλεια ισορροπία στο υπόλοιπο μακιγιάζ επέλεξε γήινες αποχρώσεις τονίζοντας ελαφρώς τα ζυγωματικά και τα χείλη της με ένα απαλό, ροζ χρώμα. Εκτός από το μακιγιάζ της αγαπημένης ποπ τραγουδίστριας ξεχωρίσαμε κι άλλα 7 beauty looks από τις celebrities που έδωσαν το παρών στο red carpet. Συνέχισε να scrollάρεις...

Britain Brit Awards 2024 Red Carpet

Jazzy (Photo by Alberto Pezzali/Invision/AP)

Invision

Η Jazzy με ένα μπλε smokey eye look και διπλές XL κοτσίδες.

Britain Brit Awards 2024 Red Carpet

Charli XCX (Photo by Alberto Pezzali/Invision/AP)

Invision

Η Charli XCX με mermaid look.

Britain Brit Awards 2024 Red Carpet

Kylie Minogue (Photo by Alberto Pezzali/Invision/AP)

Invision

Η Kylie Minogue με smokey eyes και ροδαλά ζυγωματικά.

Britain Brit Awards 2024 Red Carpet

Alex Scott (Photo by Alberto Pezzali/Invision/AP)

Invision

Η Alex Scott ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί με το χτένισμά της. Τα μαλλιά της ήταν ράστα και μαζεμένα κότσο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε καφέ-nude αποχρώσεις machy-matchy με το βουργουνδί φόρεμά της.

Britain Brit Awards 2024 Red Carpet

Jess Glynne (Photo by Alberto Pezzali/Invision/AP)

Invision

Η Jess Glynne με barbiecore πινελιές.

Britain Brit Awards 2024 Red Carpet

Raye (Photo by Alberto Pezzali/Invision/AP)

Invision

Η Raye με εκρηκτικό graphic eye look και χτένισμα από τα 60s.

Britain Brit Awards 2024 Red Carpet

Caity Baser (Photo by Alberto Pezzali/Invision/AP)

Invision

Τέλος, η Caity Baser με κόκκινο smokey eyes που ταίριαζε με το pattern του φορέματός της. Την κόκκινη σκιά την είδαμε στα catwalks στις Εβδομάδες Μόδας που διαδραματίστηκαν αυτή τη σεζόν.

Girl Crush: Ήρθε η ώρα να μάθεις όλα τα beauty secrets της Blake Lively για λαμπερή επιδερμίδα