Friday tip: Πώς θα πετύχεις με τρία προϊόντα το ανοιξιάτικο μακιγιάζ από το show του Christian Dior

Ευαγγελία Αλπίδου
Friday tip: Πώς θα πετύχεις με τρία προϊόντα το ανοιξιάτικο μακιγιάζ από το show του Christian Dior

Πίσω από τις συλλογές του οίκου Christian Dior κρύβεται μία δυναμική, ανεξάρτητη γυναίκα που ξέρει να αγαπάει τον εαυτό της. Το μακιγιάζ με τις ροζ πινελιές είναι ρομαντικό και συγχρόνως δυναμικό.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε διαδραματίζεται η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Ως beauty addicts, έχουμε ήδη ξεχωρίσει τις τάσεις στον χώρο της ομορφιάς. Το No1 beauty trend είναι οι clean βάσεις που πρεσβεύουν το no makeup look, που αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Βέβαια, το χρώμα είναι κάτι που δεν λείπει ποτέ από το μακιγιάζ! Στο show του Christian Dior, είδαμε ένα έντονο, φωτεινό ροζ smokey eye που χάριζε έξτρα χρώμα στα looks.

Girl Crush: Ήρθε η ώρα να μάθεις όλα τα beauty secrets της Blake Lively για λαμπερή επιδερμίδα

Πίσω από τις συλλογές του οίκου Christian Dior κρύβεται μία δυναμική, ανεξάρτητη γυναίκα που ξέρει να αγαπάει τον εαυτό της. Το μακιγιάζ με τις ροζ πινελιές είναι ρομαντικό και συγχρόνως δυναμικό. Η ροζ σκιά είναι τοποθετημένη στην εσωτερική γωνία του ματιού, χαρίζοντας παραπάνω ένταση στο βλέμμα. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ των μοντέλων είναι το pink eye look. Ο Christian Dior, επαναφέρει το barbiecore trend και αυτή τη χρονιά, δημιουργώντας εκρηκτικά μακιγιάζ. Μπορεί τα Fashion Weeks αυτής της σεζόν να δείχνουν τις τάσεις για τον φθινόπωρο-χειμώνα 2025, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε από τώρα να υιοθετήσουμε τα beauty trends που κυριαρχούν στα catwalks.

1709292231663-29682291-Christian-Dior-bks-F24-031.jpg

Το ροζ smokey eye που είδαμε στο show του Christian Dior μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα με τρία μόνο προϊόντα. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Concealer

Αφού έχεις προετοιμάσει πρώτα την επιδερμίδα και την έχεις ενυδατώσει σωστά, το αμέσως επόμενο βήμα -μετά το primer- είναι το concealer. Σε ένα natural look δεν χρειάζεται να εφαρμόσεις foundation. Άφησε για λίγο στην άκρη το foundation και χρησιμοποίησε το concealer. Τοποθέτησε το concealer κάτω από τα μάτια και σε άλλα σημεία του προσώπου -γύρω από τη μύτη- για να καλύψεις τυχόν ατέλειες και διχρωμίες.

Ροζ σκιά

Christian-Dior-bks-F24-018.jpg

Για να πετύχεις το ροζ smokey eye look εκτός από ροζ σκιά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ροζ κραγιόν. Οι beauty lovers στα social media δημιουργούν καθημερινά τα πιο εύκολα hacks χρησιμοποιώντας τα κραγιόν στα μάτια, στα ζυγωματικά και στα χείλη. Αν θες να δημιουργήσεις ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα τοποθέτησε τη ροζ σκιά μόνο στην εσωτερική γωνία του ματιού. Παρόλα αυτά, αν θες ένα ποπ makeup look δημιούργησε ένα έντονο smokey eye σε όλο το κινητό βλέφαρο και ολοκλήρωσε με μία ροζ mascara. Το ροζ είναι ένα χρώμα που θα φωτίσει και θα χαρίσει μία νεανική όψη στο βλέμμα σου.

Lip gloss

Τέλος, η γυαλάδα είναι αυτή που θα απογειώσει το μακιγιάζ και θα το κάνει να φαίνεται φυσικό και λαμπερό. Ένα gloss, λοιπόν, στα χείλη θα σου δώσει την λαμπερή πινελιά που χρειάζεσαι και σε συνδυασμό με το φωτεινό ροζ eye look θα δημιουργήσει το τέλειο ανοιξιάτικο, fresh μακιγιάζ.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα τρία προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις το ανοιξιάτικο μακιγιάζ που είδαμε στο show του Christian Dior. Ρίξε μία ματιά...

Λαδώνουν τα μαλλιά σου; Αιτίες και tips για να απαλλαγείς μια για πάντα