Girl Crush: Ήρθε η ώρα να μάθεις όλα τα beauty secrets της Blake Lively για λαμπερή επιδερμίδα

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl Crush: Ήρθε η ώρα να μάθεις όλα τα beauty secrets της Blake Lively για λαμπερή επιδερμίδα

Τις μέρες που δεν έχει κάποια υποχρέωση ή κάποιο γύρισμα, φοράει μόνο την αντηλιακή προσώπου και μία ενυδατική με χρώμα.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Gossip Girl είναι γνωστή για τα πλούσια, κατάξανθα μαλλιά της και για τα εκρηκτικά smokey eyes που ολοκληρώνει κάθε φορά τις beauty εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Εκτός όμως από τα εντυπωσιακά μακιγιάζ, μέσα από τα social media βλέπουμε συχνά την Blake Lively χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εκθαμβωτικό! Η Blake, έχει μία απίστευτα λαμπερή επιδερμίδα που σφύζει από υγεία και φρεσκάδα.

Girl crush: Η skincare routine με ελαιόλαδο και όλα τα μυστικά ομορφιάς της Jennifer Lopez

https://www.instagram.com/reel/C3T6G-TAZyG/

Εμείς εδώ στο beauty department του queen, έχουμε εμμονή με το skincare. Αγαπάμε να δοκιμάζουμε ξανά και ξανά καθαριστικά και κρέμες προσώπου, οι οποίες προσφέρουν στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση και νεανική όψη. Γι’ αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε, να ψάξουμε συνεντεύξεις της αγαπημένης ηθοποιού που έχει δώσει σε ξένα περιοδικά, για να μάθουμε όλα τα beauty & skincare secrets που ακολουθεί πιστά στην καθημερινότητά της και διατηρεί αυτή την αλαβάστρινη όψη στην επιδερμίδα της όλα αυτά τα χρόνια. Τα έχουμε συγκεντρώσει όλα παρακάτω! Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Όλα τα μυστικά ομορφιάς της Blake Lively

274325044_248131067522719_2209076025157020615_n.jpg

@blakelively

Η αλήθεια είναι πως οι celebrities επιλέγουν να χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους όσο λιγότερα προϊόντα μακιγιάζ γίνεται, γιατί έχουν ανάγκη από ένα break από τα back to back events, στα οποία αναγκάζονται να φορούν όλη την ώρα makeup.

Το πρωί φοράει αντηλιακή και μία ενυδατική με χρώμα

Η Blake Lively, θέλει να αισθάνεται την επιδερμίδα της καθαρή. Γι’ αυτό τις ημέρες που δεν έχει κάποια υποχρέωση ή κάποιο γύρισμα, φοράει μόνο την αντηλιακή προσώπου και μία ενυδατική με χρώμα. «Προτιμώ τις ανάλαφρες υφές που δεν φράσσουν τους πόρους και δίνουν έξτρα λάμψη στο δέρμα. Αυτή που χρησιμοποιώ ξανά και ξανά είναι της CeraVe Facial Moisturizing Lotion SPF50».

Λαδώνουν τα μαλλιά σου; Αιτίες και tips για να απαλλαγείς μια για πάντα

CERAVE-MOISTURIZING-SPF.png

CERAVE, MOISTURIZING SPF 50

Το face mist είναι το προϊόν που έχει πάντα στο νεσεσέρ της

Η αλήθεια είναι πως για κάποιες γυναίκες θεωρείται περιττό βήμα στη ρουτίνα περιποίησης. Εγώ, το λατρεύω! Το face mist είναι το προϊόν που ευθύνεται για την λαμπερή επιδερμίδα μου. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώ το Caudalie Beauty Elixir, το οποίο έχω τους καλοκαιρινούς μήνες πάντα μέσα στην τσάντα μου. Με ένα μόνο ψέκασμα χαρίζει στην επιδερμίδα μου απίστευτη αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας, ενώ φρεσκάρει και σταθεροποιεί το μακιγιάζ.

CAUDALIE-BEAUTY-ELICIR.png

CAUDALIE, BEAUTY ELIXIR FACE MIST

Ατμός προσώπου

Τα facial steaming βοηθούν να ανοίξουν οι πόροι της επιδερμίδας. Παρόλα αυτά, εμένα μου αρέσει να χρησιμοποιώ τον παραδοσιακό τρόπο. Βράζω, δηλαδή, νερό σε μία κατσαρόλα, τοποθετώ το νερό μέσα σε ένα μπωλ και τοποθετώ το πρόσωπό μου επάνω από το μπωλ -έχοντας μία απόσταση- χρησιμοποιώντας μια πετσέτα μπάνιου για να καλύπτω το κεφάλι μου και να μην φεύγει ο ατμός. Με τον ατμό αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος, κάτι το οποίο συμβάλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα σφιχτό και νεανικό δέρμα.

Η Blake Lively, λοιπόν, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα μας Girl Crush, εδώ στο beauty department του Queen. Είναι φυσική και πάντα ο εαυτό της! Αυτό που κρατάμε από το beauty Q&A της, είναι ότι με απλές καθημερινές συνήθειες μπορούμε όλες να έχουμε μία λαμπερή επιδερμίδα. Και δεν ξεχνάμε ποτέ την αντηλιακή! Την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush...
Μείνε συντονισμένη!

Κεραμίδια: 5 κρέμες προσώπου με το συστατικό που υπόσχεται λαμπερό δέρμα