Τα μαλλιά σας τώρα έχουν ταυτότητα, χάρη στα προϊόντα της Taft από τον Schwarzkopf - For Every You!

Τα μαλλιά σας τώρα έχουν ταυτότητα, χάρη στα προϊόντα της Taft από τον  Schwarzkopf - For Every You!

Τα νέα sprays μαλλιών της Taft καλύπτουν τις βασικές ανάγκες των καταναλωτών για κράτημα, όγκο, απαλότητα, λάμψη, ενώ είναι κατάλληλα για κάθε τύπο μαλλιών.

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη με την υπογραφή του Schwarzkopf, γίνεται ο σύμμαχος στον έλεγχο των μαλλιών σας απέναντι στις δυσκολίες της καθημερινότητας, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο το κωδικολόγιό της. Με συνολικά 10 νέους και 7 ανανεωμένους κωδικούς, εξειδικευμένες vegan-friendly φόρμουλες και μοντέρνες, ανακυκλώσιμες συσκευασίες, η νέα Taft θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τον εαυτό σας με στυλ και αυτοπεποίθηση.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε μοναδικά και πρωτότυπα χτενίσματα με τα προϊόντα Taft. Τα νέα sprays μαλλιών της Taft καλύπτουν τις βασικές ανάγκες των καταναλωτών για κράτημα, όγκο, απαλότητα, λάμψη, ενώ είναι κατάλληλα για κάθε τύπο μαλλιών. Χάρη στο καινοτόμο σύστημα HaptIQ, που θα βρείτε σε όλα τα sprays μαλλιών της Taft, τώρα μπορείτε να έχετε ταυτόχρονα επανόρθωση, προστασία και δύναμη! Το σύστημα HaptIQ διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας και δημιουργεί μικρό-δεσμούς που βοηθούν στην αναδόμηση των μαλλιών, φτάνοντας τελικά έως το εξωτερικό της τρίχας και προστατεύοντάς την από μελλοντικές φθορές.

Η Taft έχει προνοήσει και για αυτές που αγαπούν τους αφρούς, γι’ αυτό κυκλοφορεί νέους αφρούς μαλλιών. Είναι κατάλληλοι για όλους τους τύπους μαλλιών, ώστε να καλύπτουν την κάθε ανάγκη ξεχωριστά, ενώ προσφέρουν όγκο, απαλότητα, λάμψη και τέλειες δυνατές μπούκλες. Όσο για τα (gel, κρέμες και κεριά) τώρα έρχονται πιο ανανεωμένα από ποτέ με νέα φόρμουλα και πιο οικολογική συσκευασία. Οι νέες φόρμουλες στα προϊόντα φορμαρίσματος της Taft είναι εμπλουτισμένες με πανθενόλη, που είναι γνωστή για τις υψηλά θρεπτικές και ενυδατικές της ιδιότητες. Έτσι θα έχετε τέλειο κράτημα μεγάλης διάρκειας, διατηρώντας τα μαλλιά σας αλλά και το τριχωτό της κεφαλής με υγιή όψη και απαλά.

Taft σημαίνει βιωσιμότητα! Η αγαπημένη σας μάρκα για το styling των μαλλιών έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο περιβάλλον αλλάζοντας τις συσκευασίες των προϊόντων της, ώστε να είναι ευκολότερη η ανακύκλωσή τους και να χρησιμοποιείται λιγότερο πλαστικό. Επιπλέον, πάνω σε όλες τις συσκευασίες των προϊόντων αναγράφεται η πιστοποίηση από την PETA, αφού στο μεγαλύτερο ποσοστό των συστατικών που χρησιμοποιεί η Taft είναι φυσικής προέλευσης, ενώ οι νέες φόρμουλες που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα προϊόντα δεν περιέχουν σιλικόνη και αλκοόλη.

Για να εμφανίζεσαι πάντα με τα καλύτερα μαλλιά και την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου, εμπιστεύσου τις δυνατότητες της Taft και επίλεξε τα προϊόντα που ταιριάζουν σε εσένα και στις δικές σου μοναδικές ανάγκες.

Τα μαλλιά τώρα έχουν Taftότητα!

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς προϊόντων styling Taft, με την υπογραφή του Schwarzkopf. Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να δοκιμάσουν πρώτοι τη νέα σειρά προϊόντων styling της Taft αλλά και να γνωρίσουν το νέο κεντρικό πρόσωπο του brand, Ελεονώρα Μελέτη.

Taft-Media-Event-1.jpg

H Ελληνίδα brand ambassador της Taft, Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε την εμπειρία της και το πάθος της για τα μαλλιά, αλλά και τη δύναμη που κρύβεται μέσα σε κάθε γυναίκα και κάθε πτυχή της. Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε και η υποστήριξη του brand στην ΜΚΟ Women On Top, για την υλοποίηση του προγράμματος «Εργασιακή Συμβουλευτική» με στόχο την στήριξη και ενδυνάμωση γυναικών από ευάλωτες ομάδες να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Η κα Πηνελόπη Θεοδωρακάκου, συνιδρύτρια του οργανισμού, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα για την παροχή δωρεάν εξατομικευμένης συμβουλευτικής σε γυναίκες κάθε ηλικίας που θέλουν να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Η Taft μαγνήτισε τα βλέμματα μέσα από μια ξεχωριστή πασαρέλα, όπου οι καλεσμένοι παρακολούθησαν πως μπορούν εύκολα και απλά να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των μαλλιών τους και να δημιουργήσουν τα χτενίσματα που επιθυμούν κάθε στιγμή της ημέρας! Η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Marketing Director της Henkel Consumer Brands Ελλάδας και Κύπρου, και η Ειρήνη Κωνσταντινίδου, Senior Brand Manager, Henkel Consumer Brands Ελλάδας και Κύπρου, επισφράγισαν τη νέα εποχή του Schwarzkopf με το νέο μήνυμα της καμπάνιας “Schwarzkopf – For Every You”, ενώ όλοι οι καλεσμένοι κλήθηκαν να απαθανατίσουν τη δική τους «For Every You Σιλουέτα», σήμα κατατεθέν του Schwarzkopf, και να αποκτήσουν τη δική τους Taftοτητα στη νέα εποχή του brand.

Tip: Δημιούργησε και εσύ τη δική σου For Every You Σιλουέτα με το φίλτρο «SK Silhouette” που θα βρεις στο Instagram & Facebook και γίνε μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας του Schwarzkopf.