Θες να κάνεις αφέλειες; 3 στιλ που ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου

Ευαγγελία Αλπίδου

Η φράντζα και οι αφέλειες λειτουργούν σαν καμουφλάζ, καθώς «εξαφανίζουν» τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια.

Ψάχνεις τρόπο να πειραματιστείς με τα μαλλιά σου; Οι αφέλειες είναι η επιλογή που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την εμφάνισή σου. Είναι η πινελιά που θα ανανεώσει τα μαλλιά σου στο πι και φι! Ωστόσο, αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι σε περίπτωση που σου αρέσει και τις συνηθίσεις, οι επισκέψεις σου στο κομμωτήριο θα είναι συχνές.

Editor’s Choice: 7 ενυδατικές κρέμες σώματος που θα κάνουν τα πόδια σου να λάμπουν σε κάθε έξοδο

Η φράντζα και οι αφέλειες είναι αρκετά ανάλαφρες και χαρίζουν έναν αέρα κομψότητας σε οποιαδήποτε εμφάνιση. Είναι φινετσάτες, γι' αυτό και οι Γαλλίδες τις επιλέγουν ξανά και ξανά στα μαλλιά τους. Ο τρόπος με τον οποίο πλαισιώνονται επάνω στο μέτωπο τονίζουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα, ενώ είναι ένα κούρεμα που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε τύπο μαλλιών χωρίς να χρειαστεί να πειράξεις το μήκος τους. Επιπλέον, η φράντζα λειτουργεί σαν καμουφλάζ, καθώς «εξαφανίζει» τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια.

Αν ψάχνεις για μία αλλαγή στα μαλλιά σου, πριν φύγεις για τις διακοπές του Πάσχα, τα παρακάτω στιλ θα σε κάνουν να υιοθετήσεις τώρα το δημοφιλές κούρεμα των it girls.

3 στιλ φράντζα για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου:

Curtain bangs

313993693_678883823591996_519774699873989780_n.jpg

@sabinasocol

Το #curtainbangs έχει πάνω από τεσσεράμισι δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok. Η Jenna Ortega και η Sofia Richie είναι μερικές από τις διασημότητες που έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο στιλ στην εμφάνισή τους. Τα curtain bangs πλαισιώνονται τέλεια γύρω από το πρόσωπο, προσθέτοντας διάσταση και όγκο στο μπροστινό μέρος των μαλλιών.

Wispy fringe

bangs@selenagomez.png

@selenagomez

Η wispy fringe είναι μία φράντζα με διαφορετικά μήκη. Η Selena Gomez έχει μακρύτερες στρώσεις στην εξωτερική γωνία του ματιού σε σχέση με το κέντρο του προσώπου. Το συγκεκριμένο στιλ τονίζει και κολακεύει ακόμα περισσότερο το βλέμμα.

Side fringe

@hungvanngo-bangs.png

@hungvanngo

Η φράντζα στο πλάι είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις στα κουρέματα του 2024. Είναι κομψή, διαχρονική ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών, δημιουργώντας ένα chic και ταυτόχρονα girly look. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling, μόνο το σεσουάρ για να δώσεις τη σωστή κίνηση από τη μεριά που θες.

Bottleneck bob: Όσα πρέπει να ξέρεις για το πιο ευέλικτο κούρεμα που θυμίζει μπουκάλι αναψυκτικού