Dry shampoo: Το hack για τέλεια μαλλιά ακόμα κι αν δεν έχεις προλάβει να λουστείς

Dry shampoo: Το hack για τέλεια μαλλιά ακόμα κι αν δεν έχεις προλάβει να λουστείς
Alessandro Zeno/launchmetrics.com/spotlight

Bye bye bad hair days! 7 ξηρά σαμπουάν που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου.

Εντάξει, έχει συμβεί σε όλες μας! Να τρέχουμε με τις δουλειές και να μην προλαβαίνουμε να λούσουμε τα μαλλιά μας... Βέβαια, μπορεί απλώς να είμαστε τόσο πολύ κουρασμένες από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς που να βαριόμαστε να λουστούμε. Τι κάνουμε όμως σε αυτή την περίπτωση;

Θες να κάνεις αφέλειες; 3 στιλ που ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου

Μην ανησυχείς! Ακόμα και άλουστα να είναι τα μαλλιά σου υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να «εξαφανίσει» σε χρόνο dt τη λιπαρότητα και τη δυσοσμία από τα μαλλιά σου. Φυσικά, αναφέρομαι στο dry shampoo. Για εσένα που το ακούς πρώτα φορά, θα σου κάνω μία μικρή εισαγωγή γι' αυτό το must have προϊόν μαλλιών. Το dry shampoo, είναι ξηρό σαμπουάν σε σπρέι, το οποίο έχει μορφή πούδρας. Κάθε φορά που το ψεκάζεις στη ρίζα έχει τη δυνατότητα να απορροφά άμεσα τη συσσωρευμένη λιπαρότητα από το τριχωτό της κεφαλής και να αφήνει μία ανάλαφρη αίσθηση με άρωμα φρεσκάδας. Έτσι, με ένα και μόνο ψέκασμα έχεις τέλεια μαλλιά σαν να βγήκες μόλις από τους ντους. -Εντάξει, σαν το λούσιμο δεν έχει, αλλά τουλάχιστον τα μαλλιά δεν φαίνονται άλουστα!

pexels-polina-tankilevitch-5849378.jpg

Πως χρησιμοποιείται το dry shampoo;

Αφού ψεκάσεις το dry shampoo τη ρίζα των μαλλιών, με μία βούρτσα θα χρειαστεί να χτενίσεις πολύ καλά τα μαλλιά σου, από τη ρίζα ως τις άκρες. Στην συνέχεια, βάλε το σεσουάρ στον κρύο αέρα και πέρασε το για λίγα δευτερόλεπτα από τα μαλλιά σου. Ο κρύος αέρας θα απομακρύνει τα λιπαρά σωματίδια και θα χαρίσει όγκο στη ρίζα των μαλλιών σου. Δεν θα πιστεύεις ούτε εσύ η ίδια για το αποτέλεσμα που θα σου χαρίσει το συγκεκριμένο προϊόν!

Είναι γεγονός! Το 90s bob είναι το κούρεμα που θυμίζει τα supermodels

Προσοχή! Το dry shampoo δεν είναι για να το χρησιμοποιείς καθημερινά. Είναι για να σε βγάλει ασπροπρόσωπη την ημέρα που δεν πρόλαβες να λούσεις τα μαλλιά σου.

Το dry shampoo είναι το προϊόν που πρέπει να έχεις πάντα και παντού μαζί σου. Ναι, ακόμα και στις διακοπές! Με μία μόνο κίνηση θα πεις bye bye στις bad hair days σου. Έκανα την έρευνά μου και στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει 7 super duper ξηρά σαμπουάν για εσένα. Ρίξε μία ματιά... Πραγματικά θα σε σώσουν!

The Queen's Experts: Όλα τα βήματα για να πετύχεις τον iconic φιόγκο στα μαλλιά σου