Ανακαλύψαμε τον απόλυτο ναό ομορφιάς!

Ανακαλύψαμε τον απόλυτο ναό ομορφιάς!

Εδώ θα βρείτε την τελευταία λέξη στην Αισθητική Ιατρική! 

Πριν λίγο καιρό, βρεθήκαμε στα εγκαίνια του dkmedicalspot, ενός πρωτοποριακού χώρου που φέρνει στις beauty addicts ό,τι πιο νέο υπάρχει στη Δερματολογία, την Αισθητική Ιατρική και την Αντιγήρανση.

Στην καρδιά της Γλυφάδας, στην οδό Φοίβης 17 στο 2ο όροφο, μια ομάδα έμπειρων επιστημόνων, ιατρών και εξειδικευμένων επαγγελματιών με επικεφαλής την ιδρύτρια του dkmedicalspot ειδική Αισθητικό με πολυετή εμπειρία σε θέματα Αισθητικής & Δερματολογίας, Δέσποινα Καϊσίδου, προσφέρει όλο το φάσμα των ιατρικών και παραϊατρικών υπηρεσιών και προϊόντων σε θέματα πρόληψης, αντιγήρανσης και θεραπειών του προσώπου και σώματος. Σημειώστε ότι στο dkmedicalspot δίδεται έμφαση στην ολιστική θεραπεία του δέρματος, προσώπου και σώματος στο πλαίσιο της συνολικής αναζωογόνησης του οργανισμού. Αυτό το επιτυγχάνεται με την δημιουργία κατάλληλων προσμίξεων, αντίστοιχων θεραπειών & χρήση προηγμένων προϊόντων περιποίησης, απόλυτα διαμορφωμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες του πελάτη.

Μπείτε στο dkmedicalspot.gr και περιηγηθείτε στον όμορφο κόσμο του, όπου ειναι διαθέσιμες με κάθε λεπτομέρεια όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες του κέντρου, τα πρωτοποριακά μηχανήματα αλλά και ,με πλήρη ανάλυση, τα δερμοκαλλυντικά που παραδίδονται σε εσάς εξατομικευμένα ανάλογα με τις ανάγκες σας.