10 κραγιόν που κάνουν τα δόντια πιο λευκά, όπως της Δούκισσας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 κραγιόν που κάνουν τα δόντια πιο λευκά, όπως της Δούκισσας

Θα χαμογελάς πιο πλατιά όταν τα φορέσεις

Δεν ξέρουμε αν είναι ιδέα μας αλλά, η Δούκισσα Νομικού, από τότε που έγινε μανούλα, είναι ακόμα πιο όμορφη. Ναι, είναι δυνατόν και –κατά τη γνώμη μας- συμβαίνει. Χαμογελά πιο πλατιά, το δέρμα της είναι απίθανο και έχει μία γαλήνη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Για την ομορφιά της έχουμε μιλήσει πολλές φορές και το κάναμε ξανά μόλις πριν λίγο αλλά σήμερα θα μιλήσουμε για το χαμόγελό της.

Βλέπεις, η αγαπημένη μας Δούκισσα ανέβασε μία χαρούμενη και χαμογελαστή φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με το πιο φωτεινό χαμόγελο ever! Φορά μάλιστα και ένα πολύ ζουμερό, κόκκινο κραγιόν που κάνει τα δόντια της να φαίνονται ακόμα πιο λευκά. Κάπως έτσι λοιπόν μπήκαμε και εμείς σε σκέψη… Δεν κάνουν όλες οι αποχρώσεις κραγιόν τα δόντια μας πιο λευκά και έτσι είπαμε σήμερα Παρασκευή, να βρούμε 10 που δεν κιτρινίζουν τα δόντια.

dutchesss 110204741 3986015384806911 4470066892292985798 n

Ναι, προφανώς και τα βρήκαμε και είναι όλα τέλεια για καλοκαίρι! Έχουν μέσα τους ψυχρές αποχρώσεις που κάνουν τα δόντια και το χαμόγελο πιο λαμπερό και θα τα βρεις με ένα ακόμη scroll στην παρακάτω gallery. Χαμογέλα λοιπόν πλατιά όπως η Δούκισσα και άσε το κραγιόν σε εμάς…

Διάβασε ακόμα: New in! Όλα τα νέα προϊόντα που πρέπει να γνωρίζεις αυτή την εβδομάδα