Seriously good! 5 + 1 lip balm με χρώμα που θα σε κάνουν να ξεχάσεις το κραγιόν σου

Seriously good! 5 + 1 lip balm με χρώμα που θα σε κάνουν να ξεχάσεις το κραγιόν σου

Είναι ενυδατικά, θρεπτικά, βοηθούν τα χείλη και χαρίζουν ζουμερό χρώμα χωρίς καν να κοιτάξεις στον καθρέφτη. Ήθελες κάτι περισσότερο;

Για τις περισσότερες γυναίκες, λίγο χρώμα στα χείλη επιβάλλεται καθημερινά, και μιλώ για τις περισσότερες -και όχι όλες- γιατί υπάρχουν και γυναίκες σαν εμένα που δεν φορούν κραγιόν. Ακόμα και εγώ όμως, αντιλαμβάνομαι ότι με λίγο χρώμα αλλάζει όλη η όψη, αλλά και η διάθεσή μου. Γιατί λοιπόν αποφεύγω τα κραγιόν; Πολύ απλά, δεν είχα καταφέρει να βρω την σωστή σύνθεση για εμένα, που δεν θα είναι ματ, αλλά δεν θα με κάνει να λερώνομαι. Που θα ενυδατώνει, αλλά θα παραμένει στη θέση της. Τη σύνθεση που θα μπορώ να φορέσω ανα πάσα στιγμή, ακόμα και χωρίς καθρέφτη. Έψαχνα λάθος προϊόν όμως…

Eyeshadow nail: Το νέο beauty trend θέλει να κάνεις μακιγιάζ… στα νύχια

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Προφανώς και ΔΕΝ είμαι εγώ σε αυτή τη φωτογραφία

Αυτό που ζητούσα, μπορούσαν μόνο τα lip balms να μου το χαρίσουν, και συγκεκριμένα τα lip balms με χρώμα. Μόνο τα tinted lip balms προσφέρουν ενυδάτωση και χρώμα, παραμένοντας στη θέση τους. Και μόνο τα tinted lip balms μπορούν να φορεθούν -άφοβα- ακόμα και χωρίς καθρέφτη. Από την ημέρα λοιπόν που ανακάλυψα τα lip balm με χρώμα (πάει καιρός), άφησα στην άκρη τις προσπάθειές μου με τα κραγιόν, και πιστεύω ότι μπορεί να κάνεις και εσύ το ίδιο.

d.png

Όχι, προφανώς και δεν λέω ότι θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη το αγαπημένο σου προϊόν. Με την άνοιξη και την ανάγκη για χρώμα όμως, μπορεί τα tinted lip balms που έχω συγκεντρώσει παρακάτω, να σε κάνουν για λίγο να ξεχάσεις το κραγιόν και να υιοθετήσεις ένα πιο χαλαρό attitude απέναντι στο χρώμα των χειλιών. Ένα attitude πιο ανοιξιάτικο, πιο κοριτσίστικο και σίγουρα πιο ευεργετικό για τα χείλη σου. Για ρίξε μία ματιά.

KORRES, LIP BALM WILD ROSE

KORRES-LIP-BALM-WILD-ROSE.png

Περιέχει Ελληνικό βαλσαμέλαιο και βιταμίνη Ε, καθώς και χρωστικές που χαρίζουν τέλειο χρώμα στα χείλη, ενώ τα ενυδατώνουν.

BENEFIT COSMETICS, BENEFIT CALIFORNIA KISSIN COLORBALM

BENEFIT-COSMETICS-BENEFIT-CALIFORNIA-KISSIN-COLORBALM.png

Έχει απαλή φόρμουλα εμπλουτισμένη με άγριο βούτυρο μάνγκο και υαλουρονικό οξύ, καθώς και χρωστικές που χαρίζουν ζουμερό χρώμα και διατηρούν τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα όλη την ημέρα.

Hey girl! Μην ψάχνεις άλλο, αυτά είναι τα πιο ελαφριά αντηλιακά της αγοράς

VICHY, NATURALBLEND HYDRATING LIP BALM ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ CORAL

VICHY-NATURALBLEND-HYDRATING-LIP-BALM.png

Περιέχει 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, θρέφει και αναπλάθει τα χείλη, ενώ παράλληλα τους χαρίζει φυσικό, λαμπερό χρώμα.

EMBRYOLISSE, COMFORT LIP BALM ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ROUGE INTENSE

EMBRYOLISSE-COMFORT-LIP-BALM.png

Είναι εμπλουτισμένο με καστορέλαιο, cotton butter και βιταμίνη Ε. Έχει κρεμώδη υφή που γλιστρά απαλά στα χείλη και έτσι προσφέρει αίσθηση άνεσης, χαρίζοντας ενυδάτωση, θρέψη και χρώμα.

DIOR, ADDICT LIP GLOW NATURAL GLOW CUSTOM COLOR REVIVING LIP BALM ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ PINK

DIOR-ADDICT-LIP-GLOW-NATURAL-GLOW-CUSTOM-COLOR-REVIVING-LIP-BALM.png

Έχει 97% συστατικά φυσικής προέλευσης και έτσι αναζωογονεί διακριτικά το φυσικό χρώμα των χειλιών, χαρίζοντας λάμψη για 6 ώρες και ενυδάτωση για 24 ώρες.

LIPOSAN, CRAYON ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ BLACK CHERRY

LIPOSAN.png

Προσφέρει την κλασική, βαθιά φροντίδα Liposan και παράλληλα το πιο ζουμερό -και ταυτόχρονα sexy- χρώμα στα χείλη όλη την ημέρα.

Bubble gloss nails: 10 ιδέες για το πιο minimal chic μανικιούρ της άνοιξης