Hey girl! Μην ψάχνεις άλλο, αυτά είναι τα πιο ελαφριά αντηλιακά της αγοράς

Hey girl! Μην ψάχνεις άλλο, αυτά είναι τα πιο ελαφριά αντηλιακά της αγοράς

Μπορείς να τα φορέσεις κάτω από το μακιγιάζ σου και να νιώθεις σα να μην έχεις βάλει τίποτα, promise!

Το ότι πρέπει να φοράς καθημερινά (χειμώνα και καλοκαίρι) αντηλιακό, το ξέρεις ήδη. Αυτό είναι που θα σε προστατέψει από τις βλάβες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία, και είναι πολλές. Το αντηλιακό ωστόσο είναι ένα προϊόν που είτε το αγαπάς, είτε το μισείς.

Βλέπεις, προκειμένου τα φίλτρα του να προστατεύσουν απόλυτα την επιδερμίδα σου, δημιουργούν ένα φιλμ το οποίο -συχνά- νιώθεις, και πολλές φορές βλέπεις κιόλας. Αν μάλιστα φοράς και μακιγιάζ πάνω από αυτό, το νιώθεις και το βλέπεις διπλά. Όλα αυτά συμβαίνουν όμως, μόνο αν επιλέξεις το λάθος αντηλιακό για εσένα.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Bubble gloss nails: 10 ιδέες για το πιο minimal chic μανικιούρ της άνοιξης

Υπάρχουν βλέπεις επιλογές αντηλιακών, με υφές τόσο ανάλαφρες και λεπτόρρευστες, που μοιάζουν σα να μη φοράς τίποτα. Ακόμα καλύτερα, υπάρχουν αντηλιακά που και δεν τα νιώθεις, και λειτουργούν σαν βάση για το μακιγιάζ σου. Ποια είναι αυτά; Τα έχουμε συγκεντρώσει όλα εδώ γιατί η εμμονή μας με την αντηλιακή προστασία είναι παροιμιώδης.

Βρήκαμε λοιπόν αντηλιακά που είναι ανάλαφρα, προστατεύουν αποτελεσματικά από την ηλιακή ακτινοβολία, και μπορούν να αντικαταστήσουν το primer σου κάθε μέρα του χρόνου, χειμώνα ή και καλοκαίρι. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

SUPERGOOP, SHEERSCREEN SUNSCREEN SPF30 PA+++

SUPERGOOP.png

Είναι ένα universal αντηλιακό, ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας, που έχει διαμορφωθεί ειδικά για να φοριέται κάτω από το μακιγιάζ. Διαθέτει αποτελεσματικά φίλτρα προστασίας από την UVA και UVB ακτινοβολία, και παραμένει στη θέση του, διατηρώντας παράλληλα στη θέση του και το foundation σου.

Σπυράκια στα φρύδια: Γιατί εμφανίζονται, τι φταίει και τι μπορείς να κάνεις για αυτά

JULIETTE ARMAND, SUNFILM FACE BLISS SPF 50+

JULIETTE-ARMAND-SUNFILM-FACE-BLISS-SPF-50.png

Ένα σούπερ ανάλαφρο, αλλά και αποτελεσματικό αντηλιακό, από το brand που έχουμε λατρέψει. Προσφέρει ευρύ φάσμα μέγιστης ηλιακής προστασίας από τις ακτίνες UVΑ, UVB, τις υπέρυθρες (IR) και το ορατό φως (HEV), ενώ η υφή του «λιώνει» επάνω στην επιδερμίδα και γίνεται ένα με αυτή. Το αποτέλεσμα είναι προστασία και ανάλαφρη αίσθηση που κάνει το μακιγιάζ παιχνίδι.

AVENE, SOINS SOLAIRES FLUIDE MINERAL SPF50+

AVENE-SOINS-SOLAIRES-FLUIDE-MINERAL-SPF50.png

Πρόκειται για ένα αντηλιακό ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας, αλλά ιδιαίτερα για τις πολύ ευαίσθητες που αντιδρούν τόσο στα προϊόντα όσο και στον ήλιο. Διαθέτει 100% σύνθεση ορυκτών, έχει με μακρά διάρκεια και αποτελεσματικότητα προσφέροντας υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVB και UVA. Και ναι, η σύνθεσή του είναι τόσο ανάλαφρη που θα νομίζεις ότι δεν έχεις φορέσει κάτι.

GARNIER, AMBRE SOLAIRE SUPER UV INVISIBLE SERUM

GARNIER-AMBRE-SOLAIRE-SUPER-UV-INVISIBLE-SERUM.png

Είναι ένα πρωτοποριακό αντηλιακό-ορός από την αγαπημένη μας Garnier. Προσφέρει ιδιαίτερα υψηλή αντηλιακή προστασία απέναντι στις ακτίνες UVB, UVA, καθώς και UVA μεγάλου μήκους. Η υφή του είναι σούπερ λεπτόρρευστη και έτσι είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση κάτω από το μακιγιάζ, αλλά και για τους άντρες στις περιοχές με γένια.

5 κρέμες ποδιών και 5 πεντικιούρ για να φοράς με αυτοπεποίθηση τα πέδιλά σου

LA ROCHE-POSAY, ANTHELIOS UVMUNE 400 SPF50+ INVISIBLE FLUID

LA-ROCHE-POSAY-ANTHELIOS-UVMUNE-400-SPF50-INVISIBLE-FLUID.png

Μία πρωτοπορία της LA ROCHE-POSAY, εμπλουτισμένη με το MEXORYL400, το αποτελεσματικότερο φίλτρο ενάντια στις πιο επιβλαβείς ακτίνες UV: τις ULTRA ΜΑΚΡΕΣ UVA. Είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο, αντιδραστικό και αλλεργικό στον ήλιο δέρμα, αλλά και για κάθε τύπο επιδερμίδας ενώ η ανάλαφρη σύνθεσή του, μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή των ματιών, και φυσικά κάτω από το μακιγιάζ.

KORRES, RED GRAPE ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SPF50 ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΛΑΜΨΗ

KORRES-RED-GRAPE-ANTHLIAKO-SPF50-GIA-DIAFANH-LAMPSH.png

Είναι ένα αντηλιακό με πολύ ελαφριά υφή, και εμπλουτισμένο με εκλεπτυσμένες πέρλες που προσφέρουν άμεση φυσική λάμψη και προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση. Προστατεύει την επιδερμίδα χάρη στο καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα Κόκκινου Σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, και γίνεται η τέλεια βάση για το μακιγιάζ που προσφέρει προστασία αλλά και τέλεια λάμψη.

FREZYDERM, SUN SCREEN CREAM-TO-POWDER SPF50+

FREZYDERM-SUN-SCREEN-CREAM-TO-POWDER-SPF50.png

Ένα αντηλιακό βασισμένο στην καινοτομία Transforming Τextures. Αμέσως μόλις εφαρμοστεί στο δέρμα, η υφή του μετατρέπεται σταδιακά από ελαφριά κρέμα σε πούδρα, αφήνοντας την πιο ανάλαφρη αίσθηση στην επιδερμίδα. Μπορεί να εφαρμοστεί πριν αλλά και μετά το μακιγιάζ, για maximum προστασία και απόλυτα ματ αποτέλεσμα.

VICHY, CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY SPF50+

VICHY-CAPITAL-SOLEIL-UV-AGE-DAILY-SPF50.png

Ένα σούπερ λεπτόρρευστο αντηλιακό προσώπου, εμπλουτισμένο με την αποκλειστική Τεχνολογία NETLOCK. Δημιουργεί ένα ισχυρό και ομοιογενές, αλλά πολύ λεπτό φιλμ, που χαρίζει διάφανη προστασία και μετατρέπεται σε βάση για το μακιγιάζ. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας, αλλά και για άνδρες.

«Τα μαλλιά μου είναι ερωτευμένα μαζί σου» η Ζέτα Μακρυπούλια μιλά για την εμπειρία iNOA