Bubble gloss nails: 10 ιδέες για το πιο minimal chic μανικιούρ της άνοιξης

Μαρία Ροδίτη
Bubble gloss nails: 10 ιδέες για το πιο minimal chic μανικιούρ της άνοιξης

Τα bubble gloss nails είναι η νέα εκδοχή του sheer mani, που τόσο καιρό έψαχνες.

Υπάρχει λόγος που τα neutrals και οι nude αποχρώσεις θεωρούνται κλασικές για τα μανικιούρ. Βλέπεις, χαρίζουν μια αβίαστη κομψότητα, κολακεύουν κάθε επιδερμίδα και συνδυάζονται με τα πάντα όσον αφορά τα χρώματα στα outfits. Δεν υπάρχει, δηλαδή, περιορισμός.

Όταν λέμε nude και neutrals, όμως, δεν εννοούμε μόνο ένα σχέδιο, αλλά τάσεις που τα εμπεριέχουν. Και η τελευταία τάση ξέρεις ποια είναι; Τα bubble gloss nails, ο πιο cute τρόπος να δοκιμάσεις ένα sheer και πολύ κομψό μανικιούρ στα χέρια σου.

Το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει κάτι από latte – 10 matcha nails για να διαλέξεις

Τι είναι τα bubble gloss nails

Φαντάσου «γυμνά» νύχια, που φαίνονται μέσα από μια διάφανη φούσκα. Ένα φωτεινό, ημιδιαφανές χρώμα στην απόχρωση του λευκού ή του ροζ που έχει η τσιχλόφουσκα. Και που, βέβαια, έχει shiny αποτέλεσμα χάρη στο glossy top coat που χρησιμοποιείται για να ολοκληρωθεί το nail art. Αυτά ακριβώς είναι τα bubble gloss nails.

https://www.instagram.com/p/CpjCtWuNZ70

Θέλω την προσοχή σου, όμως, σε αυτό το σημείο! Τα bubble gloss nails δε αφορούν μόνο την ημιδιάφανη και ροζ απόχρωση. Το «κλειδί» για να ονομάσεις bubble gloss το μανικιούρ σου ξεκινά πρώτα από την περιποίηση. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερο αφαιρέσεις τα πετσάκια και έχεις δημιουργήσει τον τέλειο «καμβά» τόσο πιο όμορφο θα δείχνει το mani σου. Χρειάζεται, λοιπόν, φροντίδα και αφοσίωση στο σχήμα νυχιών, στην αφαίρεση σκληρών σημείων και σε όλη την προετοιμασία μέχρι να έρθει η ώρα του βερνικιού. Μετά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις σίγουρα ροζ και διάφανα βερνίκια, αλλά και οποιαδήποτε άλλη pale απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/Ci2t0IRg7ga

Bubble gloss nail inspo

Ας μη λέμε άλλα, όμως! Στην παρακάτω gallery θα δεις τα πιο ωραία bubble gloss μανικιούρ για να πάρεις όλο το inspo που χρειάζεσαι. Ξεκίνα το scroll, κράτα τα απαραίτητα screenshots και πήγαινε πανέτοιμη στο επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ.

Α! Και μην ξεχάσεις ότι… ειδικά το καλοκαίρι τα bubble gloss nails θα είναι τέλεια, καθώς θα αναδείξουν στο έπακρον τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα.