Girl Crush: H Emma Stone είναι η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια και ξέρουμε τα beauty μυστικά της

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl Crush: H Emma Stone είναι η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια και ξέρουμε τα beauty μυστικά της

Το ήξερες ότι η Emma Stone, αγαπάει το highlighter; Γενικά, οτιδήποτε γυαλίζει! Δεν είναι fan της πούδρας και των ματ προϊόντων. Δες παρακάτω...

Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα και τα λαμπερά μαλλιά της Emma Stone στις Χρυσές Σφαίρες 2024, με έκαναν να τη χαζεύω μαγεμένη για αρκετή ώρα. Σίγουρα, δεν ήμουν η μόνη! Η αλήθεια είναι πώς ξεχώρισαν αρκετές stars στο κόκκινο χαλί, αλλά αυτό το glow εφέ που είχε το μακιγιάζ της Emma Stone, με έκανε να αναρωτιέμαι, για το ποια είναι τα προϊόντα και η skincare routine που ακολουθεί στην καθημερινότητά της.

Για να μην στα πολυλογώ, αυτό που έκανα αμέσως ήταν να ψάξω τα πάντα για τα μυστικά ομορφιάς που έχει πει η ίδια μέσα από συνεντεύξεις της. Και φυσικά, τα έχω συγκεντρώσει όλα σε αυτό το άρθρο. Ως φανατική beauty lover, τα περισσότερα από αυτά τα έχω υιοθετήσει κι εγώ στην ρουτίνα ομορφιάς μου. Το Girl Crush, λοιπόν, για αυτή την εβδομάδα στο Queen, είναι η Emma Stone.
Είσαι έτοιμη να μάθεις τα πάντα για την αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια;

Beauty Q&A με την Emma Stone

81st Annual Golden Globe Awards - Arrivals

(Photo by Kevin Mazur/Getty Images)

Ποιο είναι το beauty item που υπάρχει μέσα στην τσάντα σου;

«Αν ανοίξεις την τσάντα μου θα βρεις σίγουρα μία mascara και ένα concealer. Είναι τα προϊόντα που μπορούν να χαρίσουν ένα refresh στο μακιγιάζ μέσα στην ημέρα ακόμα κι αν είσαι άβαφη. Βέβαια, έχω μεγάλη αγάπη στα lip balms, γιατί μου αρέσει να νιώθω τα χείλη συνέχεια ενυδατωμένα.»

Ποιο είναι το αγαπημένο σου καλλυντικό;

«Η αλήθεια είναι πως αγαπώ το highlighter. Γενικά, οτιδήποτε γυαλίζει! Δεν είμαι fan της πούδρας και των ματ προϊόντων. Μου αρέσει να αναμειγνύω foundation και highlighter μαζί, για να έχω αυτό το glow φυσικό εφέ σε όλο το προσωπό μου.»

Ποια beauty προϊόντα χρησιμοποιείς σε μία βραδινή έξοδο;

«Θα πω το eyeliner και τη mascara. Θα αποφύγω τα κραγιόν, όχι γιατί δεν μου αρέσουν, αλλά έχω πιάσει τον εαυτό μου να γλείφει από νευρικότητα συνέχεια τα χείλη, με αποτέλεσμα ό,τι κραγιόν κι αν φορέσω μετά από λίγη ώρα να εξαφανίζεται!»

Έχεις μετανιώσει για κάτι που έχεις κάνει στην εμφάνισή σου;

«Θα σας πω κάτι πολύ αστείο! Στα 16 μου βαφόμουν πολύ έντονα και τοποθετούσα αρκετό bronzer στο πρόσωπό μου. Επίσης, είχα τα νύχια μου με ακριλικό μακριά κόκκινα. Όσο τα θυμάμαι, πραγματικά γελάω! Βέβαια, τότε μπορεί να θεωρούνταν απίστευτα hot, αλλά είναι κάτι που δεν θα το ξανά έκανα.»

Ποιο είναι το beauty hero σου;

«Η Diane Keaton, γιατί είναι ο εαυτός της και η Marion Kotillard, γιατί είναι σαν να την ονειρεύτηκε κάποιος.»

Ποια είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιείς στην skincare routine σου;

«Έχω ξηρή επιδερμίδα, γι' αυτό χρησιμοποιώ ελαιόλαδο για την ενυδατώσω. Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο, καθώς η υπερβολική ποσότητα μπορεί να φράξει τους πόρους και να δημιουργήσει στην επιδερμίδα σπυράκια. Επιπλέον, μου αρέσει να χρησιμοποιώ γάλα καρύδας γιατί δεν έχει χημικές ουσίες και βοηθάει τα μαλλιά να είναι υγιή και λαμπερά.»

Η Emma Stone, λοιπόν, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα μας Girl Crush, εδώ στο beauty department του Queen. Είναι φυσική και ο εαυτό της! Την ευχαριστούμε πολύ! Την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush...
Μείνε συντονισμένη!