2024 Golden Globes: Όλα τα beauty looks απευθείας από το κόκκινο χαλί

Ευαγγελία Αλπίδου
2024 Golden Globes: Όλα τα beauty looks απευθείας από το κόκκινο χαλί

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

John Salangsang

Το beauty department του Queen σου μεταφέρει απευθείας τα πιο εντυπωσιακά beauty looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί.

Η 81η Απονομή των Golden Globes διεξάγεται αυτή τη στιγμή ζωντανά από το ξενοδοχείο Beverly Hilton του Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, με παρουσιαστή τον μερικανό stand-up κωμικό και ηθοποιό Jo Koy. Το beauty department του Queen σου μεταφέρει απευθείας τα πιο εντυπωσιακά beauty looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί. Όπως ξέρουμε όλοι, οι Χρυσές Σφαίρες είναι τα πρώτα μεγάλα βραβεία της χρονιάς και ο προάγγελος των Oscars. Βέβαια, εκτός από τους νικητές των βραβείων που όλοι περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, το red carpet έχει αποκτήσει τη δική του υπόσταση με πλήθος διάσημών να φοράει εντυπωσιακές δημιουργίες και μοναδικά beauty looks.

81st Golden Globe Awards - Arrivals

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Οι χρυσές σφαίρες του 2024 ξεκινούν απόψε! Πριν ανακοινωθούν οι νικητές των αποψινών βραβείων, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο κόκκινο χαλί. Γνωστοί σχεδιαστές, makeup artists και hair experts υπογράφουν τα looks των μεγαλύτερων σταρς του Hollywood. Οι εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί προμηνύουν τα trends που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας το 2024.

Χρυσές σφαίρες: Τα καλύτερα beauty looks που άφησαν ιστορία στο κόκκινο χαλί

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι κορυφαίοι stars καταφθάνουν με τα πιο ιδιαίτερα και fashionable outfits και με beauty looks που ανυπομονούμε να σχολιάσουμε στη συνέχεια. Στο beauty department είμαστε απόψε alert για να δούμε τις αγαπημένες μας πρωταγωνίστριες να παρελαύνουν για άλλη μία φορά στο κόκκινο χαλί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι νέες προσθήκες έρχονται να μας ταράξουν τα νερά! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει όλες τις εμφανίσεις των κορυφαίων stars, που θα γεμίσουν με έμπνευση τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου. Παρέμεινε συντονισμένη! Enjoy queen!