Girl crush! Η Μαρία Ηλιάκη μας αποκαλύπτει την beauty routine που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια

Ευαγγελία Αλπίδου

Η Μαρία Ηλιάκη, έχει ένα προϊόν ομορφιάς το οποίο έχει πάντα μέσα στην τσάντα της. Διάβασε παρακάτω...

Η νέα χρονιά φέρνει νέα, φρέσκα πρόσωπα στην στήλη του Girl Crush! Κάθε εβδομάδα έχουμε την ευκαιρία να συζητάμε μαζί με τις αγαπημένες μας celebrities και να μαθαίνουμε όλα τα beauty μυστικά τους, τα οποία στη συνέχεια αποκαλύπτουμε σε εσένα.

348684884_2030590643948019_5704529610412431360_n.jpg

@marakiiliaki

Αυτή τη φορά, το Girl Crush μας είναι η Μαρία Ηλιάκη.

Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και νέα μαμά, ξεχωρίζει για την clean girl αισθητική και το μίνιμαλ στιλ της. Στην καθημερινότητά της επιλέγει διαχρονικά items τα οποία ξέρει να τα matchάρει τέλεια και να δημιουργεί ultra chic εμφανίσεις. Στο μακιγιάζ δεν θα την δεις να επιλέγει ποτέ έντονα makeup looks,ενώ αντιθέτως, της αρέσουν οι γήινες αποχρώσεις, οι οποίες αναδεικνύουν τα φυσικά τα χαρακτηριστικά της.

Αυτό που έχει σημασία πάντως, είναι πως η Μαρία Ηλιάκη έχει ένα προϊόν ομορφιάς το οποίο έχει πάντα μέσα στην τσάντα της. Μέσα από το beauty talk που κάναμε μαζί της, καταφέραμε να το μάθουμε! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να scrollάρεις για να μάθεις και εσύ όλα τα beauty μυστικά της Μαρίας.

Beauty Q&A με την Μαρία Ηλιάκη

371887077_18387378793039079_9043995712266966905_n.jpg

@marakiiliaki

Ποια είναι η πρώτη beauty ανάμνηση που σου έρχεται στο μυαλό;

«Το beauty icon για εμένα είναι η μαμά μου. Από μικρή θυμάμαι να φοράει πολλές κρέμες, τόσο στο πρόσωπό όσο και στο σώμα της. Δεν της είχε δείξει κάποιος, απλά της άρεσε να έχει συνεχώς ενυδατωμένη και απαλή επιδερμίδα. Αυτό, λοιπόν, το να ενυδατώνω την επιδερμίδα μου με κρέμες είναι κάτι που το υιοθέτησα από τη μαμά μου. Το πρώτο προϊόν που χρησιμοποίησα είναι η κλασική ενυδατική κρέμα της Nivea».

NIVEA-NIVEA-CREME.png

NIVEA, NIVEA CRÈME

Πιστεύεις, ότι άλλαξε η beauty routine σου μετά την εγκυμοσύνη;

«Δυστυχώς ναι! Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να παραλείπει τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης. Νομίζω, πως ήρθε όμως η ώρα να το αλλάξω! Για να καταλάβεις, εφαρμόζω μόνο μία ενυδατική προσώπου και πέφτω για ύπνο. Σε αντίθεση με την πρωινή περιποίηση της επιδερμίδας στην οποία ακολουθώ ευλαβικά όλα τα βήματα και προϊόντα ομορφιάς. Φυσικά, αυτό που δεν ξεχνάω ποτέ είναι η αντηλιακή προσώπου, την οποία χρησιμοποιώ χειμώνα-καλοκαίρι. Έχω ξηρή επιδερμίδα, με πανάδες, γι' αυτό την εφαρμόζω πάντα πριν από το μακιγιάζ μου».

Έχεις κάνει ποτέ κάποια extreme αλλαγή στην εμφάνισή σου;

https://www.instagram.com/p/CA4slk2Ho2s/

«Η αλήθεια είναι πως η μόνη extreme αλλαγή που έχω κάνει είναι στα μαλλιά μου. Πριν από δύο χρόνια μαζί με τον αγαπημένο μου hair expert, Νικόλα Βιλλιώτη, επιλέξαμε μία ginger απόχρωση. Μου άρεσε πολύ! Επειδή, όμως είναι ένα περιοριστικό χρώμα δεν ξέρω αν θα το επέλεγα ξανά στην εμφάνισή μου».

Ποιο είναι το beauty item που υπάρχει σε κάθε τσάντα σου;

«Το lip gloss! Μου αρέσει να έχω τα χείλη μου συνέχεια ενυδατωμένα, γι' αυτό κουβαλάω πάντα μαζί μου δύο lip glosses, ένα με χρώμα και ένα χωρίς. Ακόμα και χωρίς μακιγιάζ τα χείλη μου φαίνονται ζουμερά και ακαταμάχητα».

Η Μαρία, λοιπόν, είναι αναμφισβήτητα ένα natural beauty girl! Μετά από αυτή τη συνέντευξη, τη λατρέψαμε ακόμα περισσότερο! Την ευχαριστούμε πολύ! Την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush!

Χμμ... ποια θα είναι η καλεσμένη μας; Μείνε συντονισμένη!