The Queen's Experts: Όλα τα tips για να πετύχεις το Latte Makeup με τις καφέ αποχρώσεις

Ευαγγελία Αλπίδου
The Queen's Experts: Όλα τα tips για να πετύχεις το Latte Makeup με τις καφέ αποχρώσεις
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Οι καφέ αποχρώσεις στο μακιγιάζ έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια ένα δυνατό comeback από τα αγαπημένα 90s. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να τις χρησιμοποιήσεις.

Το Latte Makeup είναι το trend στο μακιγιάζ που γνωρίσαμε μέσα από τις beauty lovers του TikTok, το καλοκαίρι του 2023. Πρόκειται για ένα μακιγιάζ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι golden αποχρώσεις. Υπάρχει, δηλαδή, ένας συνδυασμός με καφέ, nude και bronze υποτόνους οι οποίοι κάνουν την επιδερμίδα να μοιάζει ηλιοκαμένη. Αυτό το ιριδίζον εφέ που ακτινοβολεί από το μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας ελάχιστα προϊόντα έχει κάνει το συγκεκριμένο trend απίστευτα δημοφιλές και είναι κάτι που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και αυτή τη χρονιά.

The Queen's Experts: 3 pro tips για να εφαρμόσεις τέλεια το concealer

Εμείς στο beauty department του Queen, αγαπάμε το Latte Makeup και το natural αποτέλεσμα που χαρίζει στην επιδερμίδα, γι' αυτό αποφασίσαμε, να μάθουμε περισσότερα tips για το πώς μπορούμε να πετύχουμε μόνες μας το beauty trends που έχει προκαλέσει φρενίτιδα τον τελευταίο χρόνο. Η makeup expert, Ελισάβετ Δερέ μας έλυσε όλες τις απορίες και την ευχαριστούμε πολύ!
Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τα πάντα...

Όχι οποιοδήποτε καφέ! Οι καφέ αποχρώσεις με κόκκινους υποτόνους

Luisa-Spagnoli-clp-F23-006-(2).jpg

Οι καφέ αποχρώσεις στο μακιγιάζ έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια ένα δυνατό comeback από τα αγαπημένα 90s, δημιουργώντας σύγχρονα beauty trends. Ένα από αυτά είναι και το Latte Makeup. Είναι μία τάση που θα μας απασχολήσει κι αυτή τη χρονιά. Καφέ smokey eyes και bronze juicy χείλη θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Όχι όμως οποιοδήποτε καφέ. Το θερμό καφέ, αυτό που έχει κόκκινους υποτόνους που μοιάζει λίγο με το μπορντό. Αν επιλέξουμε να βάλουμε σκούρο καφέ σε μεσογειακές επιδερμίδες το αποτέλεσμα είναι να βγει γκρι.

Αν έχεις ξανθές βλεφαρίδες μπορείς να επιλέξεις να ολοκληρώσεις το eye look σου με μία καφέ mascara. Η καφέ mascara θα τονίσει τις βλεφαρίδες σου δημιουργώντας ένα smoothy αποτέλεσμα που μοιάζει με φυσικό. Από την άλλη, αν έχεις σκούρες ή μαύρες βλεφαρίδες επίλεξε μία μαύρη mascara για ένα πιο έντονο βλέμμα.

Προσοχή! Μην παραλείπεις το primer ματιών. Είναι το beauty προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιούμε όλες οι γυναίκες ακόμα κι αν φοράμε μόνο mascara. Χαρίζει ενυδάτωση και διάρκεια σε ένα σημείο που το δέρμα είναι πάρα πολύ ευαίσθητο.

Lip contouring

Heron-Preston-bks-F23-024.jpg

Για να ολοκληρώσεις το εκρηκτικό καφέ smokey eye look, χρειάζεσαι ένα καφέ κραγιόν που θα κάνει τα χείλη glossy και λαμπερά. Για αρχή, μην ξεχάσεις το περίγραμμα! Το lip contouring είναι μία τάση που βλέπουμε στο Latte Makeup, αλλά εγώ δεν την προτείνω στο μακιγιάζ μου. Παρόλα αυτά, είναι κι αυτό ένα trend που έχουμε δει στις πασαρέλες τη δεκαετία του 90'. Δηλαδή, μπορείς να σχεδιάσεις πρώτα το περίγραμμα με ένα σκούρο καφέ lip liner και στη συνέχεια να προσθέσεις ένα διάφανο lip gloss για να χαρίσεις στα χείλη σου την λάμψη που θες.

Extra tip: Μην ξεχνάς να προσθέτεις πάντα στο «τόξο του έρωτα» στο V πάνω ακριβώς από το χείλος, λίγο highlighter. Το highlighter θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι τα χείλη είναι πιο μεγάλα.

Ευχαριστούμε πολύ την makeup expert, Ελισάβετ Δερέ, που μας έλυσε όλες τις απορίες!

https://www.instagram.com/p/C1-RMnWM4eG/

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά beauty items τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το Latte Makeup Look εύκολα και γρήγορα. Enjoy, Queen!

Shopping Time: