We are calling it! Η καφέ mascara θα αντικαταστήσει τη μαύρη το 2024

Ευαγγελία Αλπίδου
We are calling it! Η καφέ mascara θα αντικαταστήσει τη μαύρη το 2024
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Αντί, λοιπόν, για το άγριο και έντονο μακιγιάζ που χαρίζει η μαύρη mascara, οι καφέ αποχρώσεις είναι το «κλειδί» για natural makeup looks.

Νέα χρονιά, νέα trends! Ως beauty addict, μου αρέσει να ενημερώνομαι συνεχώς για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν μέσα στην χρονιά. Ποιος τις οραματίστηκε, από που ξεκίνησαν, σε ποιους απευθύνεται; Γενικά, ο κόσμος της ομορφιάς κρύβει όλο εκπλήξεις! Μέσα από τα social media οι beauty lovers, δημιουργούν trends τα οποία μας κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά μας.

Ένα από τα must have προϊόντα ομορφιάς που υπάρχει σε κάθε νεσεσέρ και σε κάθε τσάντα μου, είναι η mascara. Μην βιάζεσαι! Όχι η κλασική μαύρη mascara που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Αναφέρομαι στην καφέ mascara. Και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστώ μαζί σου, ότι η καφέ mascara έρχεται να αντικαταστήσει αυτή τη χρονιά τη μαύρη. Ναι, είναι το προϊόν που άνθισε στα αγαπημένα 90's και έρχεται να μας συστηθεί ξανά δημιουργώντας τα πιο σύγχρονα beauty looks.

Η καφέ mascara υπόσχεται ένα smooth και φυσικό αποτέλεσμα

Ναι, πολύ σωστά! Η καφέ mascara χαρίζει ένα smooth αποτέλεσμα το οποίο ταιριάζει σε όλες τις ώρες. Είναι η τέλεια επιλογή για ένα απαλό μακιγιάζ το πρωί στο γραφείο, αλλά και για να δημιουργήσεις ένα έντονο καφέ smokey eye look στις night out εξόδους. Το μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει την clean girl αισθητική, δηλαδή, οι πολλές στρώσεις και οι παχύρευστες υφές ανήκουν στο παρελθόν! Η καφέ mascara είναι από τα beauty items που θα σε βοηθήσει να πετύχεις το τέλειο natural αποτέλεσμα.

Our hero! Η mascara που μας χάρισε ακαταμάχητο βλέμμα με ένα πέρασμα

Mugler-bks-F22-011.jpg

Και για να σε προλάβω η καφέ mascara ταιριάζει σε κάθε χρώμα ματιών, ενώ αναδεικνύει τέλεια τις πράσινες και σκούρες αποχρώσεις. Αντί, λοιπόν, για το άγριο και έντονο μακιγιάζ που χαρίζει η μαύρη mascara, οι καφέ αποχρώσεις είναι το «κλειδί» για natural makeup looks.

Μην φεύγεις! Δεν θα σε άφηνα έτσι. Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες καφέ mascara που χρησιμοποιώ ξανά και ξανά. Υπόσχονται τέλειο όγκο και πυκνές βλεφαρίδες σε χρόνο dt.