Girl Crush! Η Δούκισσα Νομικού μας αποκαλύπτει ότι κάποια στιγμή θα κόψει τα μαλλιά της καρέ

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl Crush! Η Δούκισσα Νομικού μας αποκαλύπτει ότι κάποια στιγμή θα κόψει τα μαλλιά της καρέ

Πριν φύγω από το σπίτι φοράω πάντα μία ενυδατική κρέμα με αντηλιακή προστασία. Δες παρακάτω όλα τα beauty μυστικά της αγαπημένης Δούκισσας.

Η Δούκισσα Νομικού, είναι το δικό μας beauty icon εδώ στο beauty department του Queen. Γιατί; Για πολλούς λόγους που θα μάθεις παρακάτω. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο, είναι στη λίστα με τις πιο όμορφες Ελληνίδες γυναίκες. Έχει μία αψεγάδιαστη, φυσική ομορφιά και μία κομψότητα η οποία αποπνέει σε κάθε της βήμα. Ξεχωρίζει για τα κατάξανθα μαλλιά της που σε συνδυασμό με τα γαλανά μάτια και την λευκή επιδερμίδα της δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που την κάνουν να μοιάζει με άγγελο.

Girl Crush: H Emma Stone είναι η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια και ξέρουμε τα beauty μυστικά της

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να κάνουμε ένα beauty talk και να μάθουμε τα πάντα για τη ρουτίνα ομορφιάς της. Όπως καταλαβαίνεις είναι το Girl Crush της εβδομάδας! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να scrollάρεις για να μάθεις και εσύ όλα τα beauty μυστικά της Δούκισσας Νομικού.

Beauty Q&A με την Δούκισσα Νομικού

412182843_878799500317289_6185861223452839048_n.jpg

@dutchesss_

Ποια είναι η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείς το πρωί, πριν φύγεις από το σπίτι;

Η αλήθεια είναι πως δεν χρησιμοποιώ μακιγιάζ στην καθημερινότητά μου. Μου αρέσει να νιώθω το δέρμα μου καθαρό και ότι αναπνέει σωστά. Πριν φύγω από το σπίτι φοράω πάντα μία ενυδατική κρέμα με αντηλιακή προστασία. Ναι, ακόμα και το χειμώνα!

Ποιο beauty trend αγαπάς και γιατί το ξεχωρίζεις;

Αγαπώ το No Makeup! Πλέον, η τάση είναι να αναδεικνύουμε τη φυσική μας ομορφιά, να αγαπάμε τον εαυτό μας για αυτό που είναι και όχι να προσπαθούμε να τον αλλάξουμε/κρύψουμε με υπερβολικό μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/C2Mf0skNO_n/

Ποιες νότες αρωμάτων σου αρέσουν, έχεις κάποιο συγκεκριμένο που φοράς;

Μου αρέσουν τα γλυκά αρώματα που συνδυάζουν την τόλμη με την αθωότητα. Ο ιδανικός συνδυασμός για εμένα είναι η βανίλια με την τραγανή καραμέλα. Το αγαπημένο μου άρωμα, φυσικά, είναι το DOUKISSA NOMIKOU EAU DE TOILETTE. Δεν έχω βάλει απλώς το όνομά μου σε ένα μπουκάλι. Έφτιαξα το μπουκάλι και έβαλα μέσα τα συναισθήματά μου, τις εμπειρίες μου, τις αναμνήσεις μου. Τη ψυχή μου. Και είμαι πολύ περήφανη γιατί έχει γίνει best seller σε Ελλάδα και Κύπρο.

DOUKISSA-NOMIKOU-EAU-DE-TOILETTE.png

DOUKISSA NOMIKOU EAU DE TOILETTE

Ποιο είναι το beauty hero σου;

Δεν θα πω ψέματα, το άρωμά μου είναι το beauty hero μου. Άλλωστε το άρωμά μας είναι η υπογραφή μας, το αποτύπωμα που μένει στην καρδιά και το μυαλό των άλλων.

Θα έκοβες ποτέ τα μαλλιά σου κοντό καρέ;

Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα κομψό και διαχρονικό κούρεμα που μου αρέσει να το βλέπω. Ναι, πιστεύω πως κάποια στιγμή θα το κάνω!

Μετά από αυτή τη συνέντευξη, τη λατρέψαμε ακόμα περισσότερο! Η Δούκισσα, είναι μία γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της και ξέρει να αναδεικνύει την φυσική ομορφιά που πηγάζει τόσο από μέσα της όσο και εξωτερικά σε κάθε εμφάνισή της.
Την ευχαριστούμε πολύ! Την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush!

Stay tuned, Queen!