Η Δούκισσα Νομικού στην ίδια πασαρέλα με την Kendall Jenner στο Παρίσι και η Πρέλεβιτς την αποθέωσε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δούκισσα Νομικού στην ίδια πασαρέλα με την Kendall Jenner στο Παρίσι  και η Πρέλεβιτς την αποθέωσε

Η Άννα Πρέλεβιτς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την πασαρέλα που έκανε η αδερφή του αγαπημένου της, Δούκισσα Νομικού στο Παρίσι, δίπλα στα πιο διάσημα μοντέλα αυτή τη στιγμή.

Η Δούκισσα Νομικού για τρίτη χρονιά, όπως ανέφερε και στους διαδικτυακούς της φίλους, ήταν καλεσμένη στην πασαρέλα που διοργάνωνε γνωστό brand καλλυντικών, μιας και τα τελευταία χρόνια είναι πρέσβειρα στη χώρα μας για την συγκεκριμένη εταιρεία.

Η ίδια λοιπόν, ταξίδεψε στο Παρίσι, όπου ενθουσίασε τους πάντες τόσο με τα outfits που επέλεξε πριν το fashion show, όσο και με την εμφάνισή της πάνω στην πασαρέλα. Όσον αφορά τα outfits πριν την πασαρέλα, η Δούκισσα Νομικού επέλεξε για την πρωινή της εμφάνιση να συνδυάσει τζιν φούστα και τζιν μπότες με μαύρο πουκάμισο και μαύρο σακάκι, ενώ για τη βραδινή της εμφάνιση στον Πύργο του Eiffel φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο κι ένα εντυπωσιακό κολιέ.

H πασαρέλα και ο ενθουσιασμός της Άννας Πρέλεβιτς

Έτσι λοιπόν, την 1 Οκτωβρίου η Δούκισσα Νομικού περπάτησε στο fashion show του brand καλλυντικών, πιο εκθαμβωτική από ποτέ μέσα στην ιδιαίτερη greige maxi δημιουργία που φορούσε με τα κρυσταλλάκια και τα ιδιαίτερα σκισίματα.

Φυσικά στα σχόλια οι followers της Δούκισσας Νομικού - celebrities και μη - σχολίασαν το πόσο εντυπωσιακή ήταν.

Πιο περήφανη, όμως απ' όλους ένιωσε η Άννα Πρέλεβιτς. Η ίδια έχει, όπως φαίνεται πολύ καλή σχέση με τη Δούκισσα. Άλλωστε, είναι οικογένεια πλέον, μιας και το καλοκαίρι που μας πέρασε εκείνη παντρεύτηκε τον αδερφό της, τον Νικήτα Νομικό.

Έτσι, η Άννα Πρέλεβιτς κατά τη διάρκεια του show είδαμε να κάνει stories στο Instagram της με την πασαρέλα της Δούκισσας γράφοντας «Η πιο όμορφη απ' όλες», κάνοντας tag και την πεθερά της, την κυρία Αναστασία, η οποία προφανώς «ευθύνεται» για τα καλά γονίδια που έχει πάρει η Δούκισσα Νομικού. Παράλληλα, και στο post που έκανε η Δούκισσα από τη βραδιά η Άννα σχολίασε «ΣΟΚ», ενώ την στήριξη και τον ενθουσιασμό της έδειξε και η αδερφή της Άννας Πρέλεβιτς, Τέα, με αντίστοιχo story στο οποίο την χαρακτήριζε «Ιconic».

Η στενή σχέση Δούκισσας και Άννας

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άννα Πρέλεβιτς δείχνει την αγάπη της στην κουνιάδα της, Δούκισσα Νομικού, αφού αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της τελευταίας στο Instagram θα δεις πως η 32χρονη σχολιάζει πολύ συχνά τα posts της είτε με emojis καρδούλες είτε με τρυφερά λόγια.

Από την άλλη κι η Δούκισσα Νομικού για τον γάμο του αδερφού της είχε πει για την Άννα: «Τον δώσαμε τον αδερφό μου, παντρεύεται. Παντρεύεται με την Άννα, που την αγαπώ πάρα πολύ και αυτή. Με τον αδερφούλη μου, τον Νικήτα, έχουμε μια σχέση, είμαστε πολύ ενωμένοι. Δεν είμαι καθόλου αυστηρή ως κουνιάδα. Ως πεθερά δεν ξέρω πως θα είμαι, αλλά έχουμε. Ο γιος μου είναι ο καλύτερος».

385445955_701775814665916_6057748542222830254_n-(1).jpg

Και η Άννα, όμως σε Q&A της είχε πει στους followers της πριν τον γάμο, πως με τη Δούκισσα είναι «αγαπημένες».

prelevic_doukisa.jpeg

Η Δούκισσα μάλιστα, στηρίζει έμπρακτα και το επαγγελματικό βήμα της νύφης της, αφού γυμνάζεται φορώντας αθλητικά ρούχα από το brand Prelevits, που έχει δημιουργήσει η Άννα μαζί με την αδερφή της Τέα.

doukisa_gym.jpeg