The New Rachel: Η Jennifer Aniston ανανέωσε το κούρεμα που λατρέψαμε στις Χρυσές Σφαίρες 2024

Ευαγγελία Αλπίδου
The New Rachel: Η Jennifer Aniston ανανέωσε το κούρεμα που λατρέψαμε στις Χρυσές Σφαίρες 2024

(Photo by Tommaso Boddi/Golden Globes 2024/Golden Globes 2024 via Getty Images)

Tommaso Boddi

Η Jennifer Aniston έγινε και πάλι Rachel από την αγαπημένη σειρά των 90s «Friends».

Η 81η απονομή των Χρυσών Σφαιρών πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ σηματοδοτώντας την έναρξη της awards season. Τα Golden Globes 2024 απονεμήθηκαν στο ξενοδοχείο Beverly Hilton του Beverly Hills της Καλιφόρνια. Εμείς, το beauty department του queen είδαμε σε real time όλα τα beauty looks, τα περισσότερα τα λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή και πολλά από αυτά θα τα αντιγράψουμε σίγουρα μέσα στη χρονιά.

Χρυσές σφαίρες: Τα καλύτερα beauty looks που άφησαν ιστορία στο κόκκινο χαλί

81st Annual Golden Globe Awards - Arrivals

(Photo by Jon Kopaloff/WireImage,)

Το θρυλικό κούρεμα που αγαπήσαμε στα 90's

Ένα από αυτά είναι το legendary κούρεμα «The Rachel», της Jennifer Aniston. Η Jennifer Aniston έγινε και πάλι Rachel από την αγαπημένη σειρά των 90's «Friends». Η ηθοποιός, λοιπόν, αποφάσισε να εμφανιστεί στο red carpet με ένα ανανεωμένο hair look που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Η Jennifer Aniston, αναβίωσε το θρυλικό κούρεμα, προσθέτοντας μία πιο fresh πινελιά. Πρόκειται για ένα κούρεμα που το μήκος των μαλλιών φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων, ενώ γύρω από το πρόσωπο πλαισιώνονται baby blonde layers τα οποία χαρίζουν έξτρα κίνηση και φωτίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Friends

(Photo by NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images)

© NBC Universal, Inc.

Το Rachel hairstyle που είχε η Jennifer στα 90s ήταν πιο καστανό, ενώ τώρα, οι ξανθές ανταύγειες είναι πιο έντονες στα μαλλιά της. Τα πολλά layers που έχει το συγκεκριμένο κούρεμα χαρίζουν όγκο στα μαλλιά, γι' αυτό το κάνει ιδανικό για γυναίκες που έχουν πολύ λεπτή τρίχα. Η Jennifer, εμφανίστηκε στις Χρυσές Σφαίρες του 2024, με το ανανεωμένο κούρεμα «The Rachel 2.0», με μπορντό μανικιούρ και με ένα μαύρο στράπλες φόρεμα. Ήταν αναμφισβήτητα μία ultra chic εμφάνιση!

Όπως όλα δείχνουν οι τάσεις από τα 90's και τα 00's έρχονται να κάνουν ένα δυνατό come back αυτή τη χρονιά. Το «The New Rachel», που επέλεξε η αγαπημένη ηθοποιός στα Golden Globes 2024 είναι ένα από iconic haircut. Απλά, do it!

Χρυσές σφαίρες: Τα χτενίσματα και τα μακιγιάζ που δεν θέλαμε να έχουμε δει στο κόκκινο χαλί