Taylor Swift: Οι back to back κακές εμφανίσεις που μας κάνουν να απορούμε -Ποιος ντύνει την Taylor;

Ναταλία Κατσακιώρη
Taylor Swift: Οι back to back κακές εμφανίσεις που μας κάνουν να απορούμε -Ποιος ντύνει την Taylor;

(AP Photo/George Walker IV, File)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Η αλήθεια είναι ότι οι τελευταίες της εμφανίσεις έχουν αποπροσανατολίσει τους fans.

Κατά τη γνώμη μου δεν υπήρξε ποτέ το style icon που θα μπορούσε να γίνει αγαπημένη του fashion κόσμου. Ωστόσο, εννοείται ότι αντιλαμβάνομαι όλους τους λόγους που και η ίδια και η μουσική της είναι ένα τεράστιο μέρος της σύγχρονης pop κουλτούρας. Η Taylor Swift δεν έχει σίγουρα να αποδείξει κάτι, αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στον πλανήτη. Ωστόσο, πάντα η εμφάνιση μας προδίδει ορισμένα πράγματα και όταν βλέπουμε την Taylor Swift σε επίσημες εμφανίσεις, εννοείται ότι θα ασχοληθούμε με το look της βραδιάς.

2023 MTV Video Music Awards - Arrivals

MTV Video Music Awards 2023 (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Γιατί μπορεί η περιοδεία της να έχει αφήσει ιστορία με τους fans να περιμένουν ολόκληρες μέρες -και νύχτες- για να βρουν τα τυχερά εισιτήρια και να απολαύσουν την Taylor live σε ένα καταπληκτικό show μέσα σε φαντασμαγορικά σκηνικά και sexy, total glam κοστούμια, αλλά η αλήθεια είναι ότι η τελευταία της σημαντική, red carpet εμφάνιση -aka το look της στις Χρυσές Σφαίρες- ήταν άκρως απογοητευτική.

Τι φόρεσε η Taylor; Ένα total glam gown του οίκου Gucci, με την υπογραφή του νέου creative director του ιταλικού οίκου, Sabato De Sarno, σε grass green απόχρωση και εκατοντάδες παγιέτες σε όλη την επιφάνειά του. Οκ, εννοείται ότι οι παγιέτες είναι εντυπωσιακές και δημιουργούν ένα disco effect, αλλά μιλάμε ξεκάθαρα για ένα φόρεμα σε basic πατρόν με ένα ύφασμα που φαινόταν σαν ένα ακόμη υλικό του εμπορίου. Τα λεπτά straps στην πλάτη, το ντεκολτέ και ο όλος τρόπος που εφάρμοζε το συγκεκριμένο φόρεμα στο σώμα της Taylor δεν ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει πάνω της.

81st Golden Globe Awards - Arrivals

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Η ίδια συμπλήρωσε το look με ασορτί πράσινες γόβες, μακριά σκουλαρίκια και ένα χτένισμα τύπου βαγκ, αρκετά κλασικό για τα δεδομένα της. Ήταν στη λίστα με τις κακοντυμένες της βραδιάς, όσο και αν οι μανιακοί Taylor Swift fans προσπάθησαν να τη σώσουν.

Slow morning style: Ο cool τρόπος να ντυθείς τον χειμώνα που είναι ήδη τάση

Τελικά τι γίνεται με την Taylor και τα πράσινα φορέματα;

Πριν λίγες μέρες η κατάρα του πράσινου φορέματος ξαναχτύπησε για την Taylor, που εμφανίστηκε σε βραδινή της έξοδο μαζί με την bestie Blake Lively με ένα αντίστοιχου χρώματος φόρεμα σε πράσινο, σπασμένο βελούδο. Και ενώ μιλάμε για ένα αρκετά basic φόρεμα, στην πραγματικότητα δεν λειτούργησε καθόλου ούτε αυτή τη φορά το styling. Και θα πω το styling, γιατί η Taylor φόρεσε από κάτω τις εκπληκτικές μπότες από τη συνεργασία Jimmy Choo και Jean Paul Gaultier με το signature tattoo print του Γάλλου σχεδιαστή. Και είναι μία από τις πρώτες stars που τολμάνε ένα τέτοιο ζευγάρι.

Ωστόσο, η προσπάθειά της δεν έπεισε και δεν ικανοποίησε κυρίως τους απαιτητικούς followers της Vogue US, που ξέσπασαν στα σχόλια του Instagram και αναρωτήθηκαν, «μα ποιος ντύνει τέλος πάντων την Taylor; Μάλλον κάποιος εχθρός της!».

Celebrity Sightings In New York City - January 10, 2024

(Photo by Robert Kamau/GC Images)

JOSIAH KAMAU