Λάμψη και iconic beauty looks στο κόκκινο χαλί των Oscars 2024 -Απευθείας οι κορυφαίες εμφανίσεις

Ευαγγελία Αλπίδου
Λάμψη και iconic beauty looks στο κόκκινο χαλί των Oscars 2024 -Απευθείας οι κορυφαίες εμφανίσεις

(Photo by Mike Coppola/Getty Images)

Τα beauty looks που ξεδιπλώνονται στο κόκκινο χαλί πριν την απονομή των μεγάλων κινητών.

Αυτή τη στιγμή που γράφω, αυτές εδώ τις γραμμές πραγματοποιείται η 96η απονομή των βραβείων Όσκαρ, στο Dobly Theatre, του Hollywood. Το beauty και fashion department του Queen είναι αυτή τη στιγμή alert για να σου μεταδώσει τις τάσεις και τα beauty trends που θα κυριαρχήσουν παντού μέσα στη χρονιά.

Τα Oscars είναι τα τελευταία και πιο σημαντικά βραβεία της σεζόν και σίγουρα η μεγαλύτερη στιγμή για έναν ηθοποιό. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα τόσο στη μεγάλη απονομή που θα ανακοινώσει τους νικητές, όσο και στις εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί.

Όσκαρ: Αυτά είναι τα χτενίσματα των stars που έχουν μείνει στην ιστορία

APTOPIX Casting Oscar

(AP Photo/Seth Wenig)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το red carpet των Όσκαρ έχει τη δική του αίγλη. Τα εντυπωσιακά beauty looks που είδαμε στις Χρυσές Σφαίρες και στα BAFTA έχουν ανεβάσει τον πήχη…

Οι experts έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό

https://www.instagram.com/reel/C4WVtxdpR7j/

Οι hair experts και οι makeup artists, έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό -όλους αυτούς τους μήνες- για να απογειώσουν τις μοναδικές εμφανίσεις των celebrities. Χρώμα, glam beauty looks και sexy μακιγιάζ, με old Hollywood αέρα ήταν τα κύρια συστατικά που πλημμύρισαν το φετινό red carpet των Όσκαρ 2024. Όλες οι κορυφαίες stars της μεγάλης οθόνης έκλεψαν το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού, λίγο πριν περάσουν στην αίθουσα και ανακοινωθούν οι μεγάλοι νικητές.

Η Vanessa Hudgens με φουσκωμένη κοιλίτσα

96th Annual Academy Awards - Arrivals

(Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

Jeff Kravitz

Η Vanessa Hudgens όπως φαίνεται θα γίνει για πρώτη φορά μαμά! Η ίδια περπάτησε στο red carpet δείχνοντάς μας την φουσκωμένη κοιλίτσα της, η οποία φαινόταν super cute με το μαύρο maxi φόρεμα που αγκάλιαζε τέλεια το σώμα της. Τα μαλλιά της ήταν half up με κυματιστές άκρες, ένα χτένισμα που αναδείκνυε ακόμα περισσότερο τα ασημένια κοσμήματά.

96th Annual Academy Awards - Arrivals

(Photo by Mike Coppola/Getty Images)

Cat eye looks, έντονα ζυγωματικά, ζουμερά κατακόκκινα χείλη και big bows στα μαλλιά ολοκλήρωναν τις δημιουργίες των stars. Η πάντα εντυπωσιακή Emma Stone μία από τις πιο πολυαναμενόμενες παρουσίες και κυρίαρχο φαβορί έφθασε με glam λευκό φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Louis Vuitton και ένα fresh natural beauty look, ενώ η Kirsten Dunst έχει γίνει το αγαπημένο μας red carpet crush, αφού για άλλη μια φορά εμφανίστηκε με ultra chic makeup look.

Exclusive! H makeup artist της Emma Stone, Rachel Goodwin, μας μιλά μια ανάσα πριν τη μεγάλη βραδιά

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε τα κορυφαία beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί των φετινών Όσκαρ. Η λίστα θα ανανεώνεται διαρκώς...

Oscars beauty backstage: Η σκληρή προετοιμασία των celebrities πριν το κόκκινο χαλί