Oscars beauty backstage: Η σκληρή προετοιμασία των celebrities πριν το κόκκινο χαλί

Ευαγγελία Αλπίδου
Oscars beauty backstage: Η σκληρή προετοιμασία των celebrities πριν το κόκκινο χαλί

 (AP Photo/Matt Sayles)

Οι stars ξεκινούν τις προετοιμασίες για τα Όσκαρ από τα Χριστούγεννα.

Ένα από τα πιο λαμπερά γεγονότα της χρονιάς είναι μόλις μία ανάσα από εμάς. Αύριο, Κυριακή 10 Μαρτίου, -ξημερώματα Δευτέρας- θα πραγματοποιηθεί η 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, στους καλύτερους ηθοποιούς της χρονιάς που πέρασε. Εκτός από την απονομή η βραδιά είναι εξίσου σημαντική για τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, καθώς οι εμφανίσεις των stars θα ενημερώσουν τις τάσεις που θα επικρατήσουν παντού τον υπόλοιπο χρόνο.

Φέτος, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στις υποψηφιότητες, όπως την Emma Stone (υποψήφια για το βραβείο Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της στο Poor Things), την Carey Mulligan (υποψήφια για το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου, για τον ρόλο της στο Maestro), καθώς και στην Emily Blunt (υποψήφια β' γυναικείου ρόλου, Oppenheimer). Αύριο, λοιπόν, το βράδυ το beauty και το fashion department θα είναι alert για να σου μεταδώσει απευθείας τις εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί.

https://www.instagram.com/reel/C3iz12wJNek/

Σήμερα, θα μιλήσουμε για την προετοιμασία των celebrities πριν περπατήσουν το red carpet. Πώς προετοιμάστηκαν; Τι περιλάμβανε η beauty ρουτίνα τους;

Οι stars ξεκινούν προετοιμασίες από τα Χριστούγεννα

Reese Witherspoon

Σύμφωνα με τους makeup artists και τους δερματολόγους των stars, οι περισσότεροι -άντρες και γυναίκες- ξεκινούν τις προετοιμασίες για τα Όσκαρ από τα Χριστούγεννα. Τις δύο εβδομάδες πριν από τα Όσκαρ, οι θεραπείες αρχίζουν να αυξάνονται. Γίνεται ένα συνδυασμός με τεχνικές ενίσχυσης του κολλαγόνου του δέρματός, καθώς και κάποιες θεραπείες σύσφιξης σώματος, οι οποίες είναι όλες μη χειρουργικές.

The Queens Experts: Pro tips για να πετύχεις λαμπερή και ενυδατωμένη βάση στο μακιγιάζ

Την τελευταία στιγμή, οι θεραπείες επικεντρώνονται περισσότερο στην ευεξία και στη «λάμψη» της επιδερμίδας, με θεραπείες προσώπου και εγχύσεις βιταμινών, που χορηγούνται ενδοφλεβίως. Αυτές οι θεραπείες μπορούν να γίνουν μέχρι την ημέρα πριν από τα Όσκαρ.

Peach makeup: Το μακιγιάζ που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τη φυσική ομορφιά σου

Πολλές celebrities, όπως η Julia Roberts, η Jennifer Lawrence και η Cate Blanchett έχουν πει σε συνεντεύξεις τους ότι τις τελευταίες εβδομάδες πριν τα Όσκαρ, προσέχουν τη διατροφή τους. Αποφεύγουν το σιτάρι, το αλάτι, ενώ πίνουν πολύ νερό και ροφήματα που αποβάλλουν τις τοξίνες. Επιπλέον, η γυμναστική είναι κομμάτι της καθημερινότητάς τους, καθώς αποβάλλει το στρες και βοηθάει να σμιλέψει ακόμα περισσότερο το σώμα τους.

Julia Roberts

Extra tip: Σύμφωνα με τους experts, το μασάζ προσώπου και οι μάσκες LED χρησιμοποιούνται καθημερινά στην beauty routine, χαρίζοντας μία αναζωογονημένη, πιο σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα, έτοιμη για το red carpet. Είναι από τα must beauty steps των τελευταίων ημερών.

Μείνε συντονισμένη, γιατί αύριο είναι τα Oscars 2024! Και τι σημαίνει αυτό; Ότι θα είμαστε εδώ για να μιλήσουμε, να σχολιάσουμε και να ψηφίσουμε τις καλύτερες beauty εμφανίσεις. Stay Tuned!

Το Baroque bob είναι το ιδανικό κούρεμα αν θες να μακρύνεις το κοντό καρέ σου