Πώς θα επιλέξεις τη σωστή απόχρωση προϊόντων για τα φρύδια σου;

Βιβή Αγγελάκη
Πώς θα επιλέξεις τη σωστή απόχρωση προϊόντων για τα φρύδια σου;

Τι πρέπει να προσέξεις;

Τα φρύδια είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας (σύμφωνα, μάλιστα με μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Lethbridge στον Καναδά, το πιο σημαντικό) και αυτά που μπορούν να μας κάνουν να ξεχωρίσουμε με την καλή ή την κακή έννοια.

10 goi y buocbui toc gon gang ma cuon hut cho ngay he 42be61

Μάλιστα, οι περισσότερες γνωρίζουμε πως η τάση των πολύ λεπτών, τοξοτών φρυδιών έχει περάσει ανεπιστρεπτί και τη θέση της έχει πάρει αυτή των πιο «γεμάτων» και μεγάλων. Μετά, όμως, από τις ερωτήσεις για το σχήμα και το μέγεθός τους, ακολουθεί αυτή που αφορά το χρώμα τους. «Ποια απόχρωση να επιλέξω; Με ποιο κριτήριο; Ποιο προϊόν να διαλέξω για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα;»

a88311f0716fa58d843c09d07a56afe8

Και σε αυτό το σημείο η Lisa Potter-Dixon, head make up artist των Benefit Cosmetics συμβουλεύει τα εξής:

«Για να επιλέξεις το τέλειο χρώμα στα φρύδια σου, θα πρέπει να δεις τη φυσική απόχρωση των φρυδιών σου και ΟΧΙ αυτή των μαλλιών σου. (Για να είμαστε ειλικρινείς βέβαια, αρκετές δε θυμόμαστε καθόλου τη φυσική απόχρωση των μαλλιών μας). Όσο πιο κοντινή είναι η απόχρωση του προϊόντος με αυτή των φρυδιών σου, τόσο πιο φυσικό θα είναι το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, όπως τονίζουν οι brow experts μη φοβάσαι να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις έναν ή ακόμη και δύο τόνους πιο σκούρα απόχρωση, αν πραγματικά βέβαια, θέλεις να έχεις πιο έντονα φρύδια, όπως κάποτε η αγαπημένη Madonna.

ff6ab930bbcf5bc43e45502a42e11d39

Κεφάλαιο φρύδια: Δες πόσο άλλαξαν μέσα στα τελευταία 100 χρόνια!