Εξουδετερώστε τη λιπαρότητα από το πρόσωπό σας

Εξουδετερώστε τη λιπαρότητα από το πρόσωπό σας

Τέσσερα βήματα για να κάνετε κίνηση ματ! 

Ξεκινάτε το πρωί από το σπίτι με φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα και κατά τη διάρκεια της μέρας η λάμψη μετατρέπεται σε γυαλάδα; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το αποφύγετε:

1. Πλένετε το πρόσωπό σας συστηματικά, πρωί και βράδυ. Με τον σωστό καθαρισμό πριν κοιμηθείτε, απαλλάσσετε την επιδερμίδα σας από τους ρύπους και την βοηθάτε να κρατάει την ισορροπία της ενώ το πρωί επαναφέρετε τη φρεσκάδα της και την προετοιμάζετε τέλεια ώστε να επωφεληθεί από την κρέμα ημέρας που χρησιμοποιείτε. Αν ο καθαρισμός το πρωί σας δημιουργεί τάση ξηρότητας, αντικαταστείτε το σαπούνι με μια τονωτική λοσιόν.

2. Μην παραλείπετε τη λοσιόν. Μπορεί να είναι ένα έξτρα βήμα, όμως αυτά τα ελάχιστα δευτερόλεπτα είναι σημαντικά ώστε να αποφύγετε την λιπαρότητα μέσα στη μέρα. Η λοσιόν βοηθάει στην εξισορρόπηση του pH και τη ρύθμιση της λιπαρότητας ενώ δημιουργεί ένα ανάλαφρο ματ φιλμ.

3. Προσοχή στην ενυδατική σας. Φροντίστε να είναι οπωσδήποτε oil-free και με υφή που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας.

4. Έχετε πάντα μαζί τα ειδικά χαρτάκια κατά της λιπαρότητας. Με μια κίνηση μπορείτε αμέσως να εξουδετερώσετε τη γυαλάδα, καθώς αυτά τα χαρτάκια έχουν μικρομόρια διάφανης πούδρας που "δεσμεύουν" τη λιπαρότητα.