Wet look ή flob; Οι 4 μεγαλύτερες τάσεις στα χτενίσματα του καλοκαιριού

Μαρία Ροδίτη
Wet look ή flob; Οι 4 μεγαλύτερες τάσεις στα χτενίσματα του καλοκαιριού
Instagram: @brielarson

Είτε έχεις κοντά, είτε μακριά μαλλιά σίγουρα θα βρεις μια τάση ανάμεσα στα πιο δημοφιλή χτενίσματα του καλοκαιριού που να σε αντιπροσωπεύει.

Ας πούμε αλήθειες! Το καλοκαίρι δεν θέλουμε να ασχολούμαστε και πολύ με τα μαλλιά μας, δεν έχουμε όρεξη να βάζουμε την πρέσα ισιώματος ή το ψαλίδι στην πρίζα και να κάνουμε με τις ώρες hairstyling. Άσε που αυτή η διαδικασία είναι αρκετά κουραστική από μόνη της και υπεύθυνη… για την πρόκληση ιδρώτα. Ευτυχώς, λοιπόν, οι φετινές τάσεις του καλοκαιριού στα χτενίσματα είναι με το μέρος μας.

Αυτό το καλοκαίρι θα μπορείς να έχεις περιποιημένα μαλλιά, αλλά χωρίς κόπο. Θα μπορείς να δημιουργείς chic hairstyles, χωρίς να πρέπει να κάθεσαι στον καθρέφτη με τις ώρες, να πιάνεται το χέρι σου κρατώντας το ισιωτικό και συγχρόνως να φθείρεις την τρίχα σου με τη θερμότητα των εργαλείων hairstyling. Τι λες; Είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις wet look και χαλαρούς κυματισμούς το καλοκαίρι του 2022;

9 χτενίσματα με κλάμερ για να δώσεις 90’s vibes στα looks σου

Τα μεγαλύτερα hairstyle trends το καλοκαίρι του 2022

Wet look

Το wet look κυριάρχησε στη σεζόν των βραβείων με πολλές stars, όπως η Ciara και η Kim Kardashian, να το επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Και για να λέμε την αλήθεια, ό,τι «παίζει» στο red carpet των διαφόρων events γίνεται και τάση την ερχόμενη σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CV5Dz7KPOPg

Αυτό, λοιπόν, συμβαίνει με το wet look, το οποίο θα είναι super hot το καλοκαίρι του 2022 και… όχι μόνο. Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ό,τι πρέπει για τις καθημερινές, αλλά και πιο βραδινές εμφανίσεις σου, ενώ γίνεται και πολύ γρήγορα. Ειδικά αν το πρωί βιάζεσαι και δεν ξέρεις πώς να κάνεις τα μαλλιά σου, μπορείς να φτιάξεις wet look είτε σε μαλλιά αφημένα κάτω, είτε σε κότσο ή αλογοουρά, και να... καθαρίσεις.

Feathered bangs

Οι «φτερωτές» αφέλειες είναι μεγάλο trend στο TikTok και θυμίζουν το χτένισμα της Farrah Fawcett και το στιλ που είχε στα μαλλιά της τη δεκαετία του 1970. Όσο για τους hairstylists; Θεωρούν ότι θα είναι μεγάλη τάση το καλοκαίρι του 2022.

Για να κάνεις ακόμα πιο… feathered τις αφέλειές σου πιάσε τις το βράδυ με ένα μικρό κλάμερ δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό σου και κοιμήσου έτσι. Το πρωί που θα ξυπνήσεις τα μαλλιά σου θα είναι τέλεια.

Beachy shag

Το shag είναι ένα κούρεμα που κυριάρχησε στις δεκαετίες του ’70 και του ’90 και ήδη από πέρσι έχει επιστρέψει δυναμικά. Αν, λοιπόν, το δοκίμασες και άλλαξες το look σου έκανες πολύ καλά. Αν θέλεις να κάνεις κι άλλο update στην εμφάνισή σου… μία είναι η λύση: Να κάνεις όλο το καλοκαίρι beach waves στο shag κούρεμά σου.

Flob

Αν έχεις καρέ κούρεμα, το flob είναι για εσένα. Στην ουσία, πρόκειται για ένα flat bob, το οποίο μπορείς να επιτύχεις κάνοντας χωρίστρα στη μέση και ισιώνοντας τα μαλλιά σου για να έχεις ένα sleek αποτέλεσμα. Α, και κάτι ακόμα! Το flob είναι το τέλειο hairstyle για να αναδείξεις τα κόκαλα του προσώπου σου.