9 χτενίσματα με κλάμερ για να δώσεις 90’s vibes στα looks σου

Μαρία Ροδίτη
9 χτενίσματα με κλάμερ για να δώσεις 90’s vibes στα looks σου
@roralovestrand

Το κλάμερ ήταν μεγάλη τάση στα 90’s και τώρα έρχεται ξανά στο προσκήνιο για να σου χαρίσει μοναδικά hairstyles.

Το κλάμερ ζει ξανά στιγμές μεγάλης δόξας. Ένα από τα πιο δημοφιλή hair accessories της δεκαετίας του 1990 έχει κάνει δυναμικό comeback και πρόκειται να μας απασχολήσει έντονα το 2022. Ήδη μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες το έχουν φορέσει- ανάμεσά τους η Hailey Bieber, η Bella Hadid και η Rosie Huntington Whiteley- κάνοντας statement με την εμφάνισή τους.

Κι αν νομίζεις πως το κλάμερ είναι μόνο για το σπίτι ή για τις δουλειές εκτός σπιτιού στις οποίες πηγαίνεις ακόμα και με τη φόρμα σου, κάνεις λάθος. Το claw clip σου μπορείς να το φορέσεις με τα ανοιξιάτικα φορέματά σου, με τις mini και maxi φούστες σου και για να δημιουργήσεις super chic looks από το πρωί ως το βράδυ. Παρακάτω θα δεις 9 διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να φοράς το κλάμερ σου και να ξεχωρίσεις με το στυλάτο χτένισμά σου.

Πάρε ιδέες από τις stars και δημιούργησε εμπνευσμένα χτενίσματα με hair accessories

Διαφορετικοί τρόποι για να φοράς το claw clip σου

Half up half down

half_up_klamer.jpg

Αν έχεις πολλά μαλλιά, σίγουρα ένα κλάμερ δεν θα μπορέσει να τα συγκρατήσει όλα. Μπορείς, όμως, να τα πιάσεις σε half up half down και να έχεις σε χρόνο dt ένα πολύ κομψό χτένισμα. Αν, μάλιστα, είναι και περίτεχνο ή χρωματιστό το claw clip σου, ακόμα καλύτερα.

Κότσος με αφημένες τούφες στο πρόσωπο

klamer_kotsos.jpg

Πιάσε σε κότσο τα μαλλιά και στερέωσέ τα με κλάμερ. Άσε δυο πλούσιες τούφες αριστερά και δεξιά από το πρόσωπό σου και τύλιξέ τις με το ψαλίδι μαλλιών, ώστε να δημιουργήσεις κυματισμούς. Έτοιμη!

Sleek bun

sleek_bun.jpg

Ένας sleek κότσος μπορεί να γίνει ακόμα πιο chic με ένα claw clip. Για να απογειώσεις το χτένισμά σου και να το κάνεις πιο glossy, άπλωσε στα μαλλιά μια μικρή ποσότητα hair serum.

Claw clip σε κυματιστά μαλλιά

waves_klamer.jpg

Δημιούργησε χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά σου, είτε με το ψαλίδι μαλλιών, είτε φυσικά με πλεξούδες, κι έπειτα πιάσε τα με κλάμερ.

Συνέχισε στην gallery για να δεις κι άλλα χτενίσματα με το super stylish αξεσουάρ μαλλιών των 90’s: το claw clip!

Περίμενε! Στην επόμενη gallery θα βρεις και τα πιο chic κλάμερ της αγοράς για να είσαι πανέτοιμη στο επόμενο beauty shopping σου!