Η Florence Pugh υιοθέτησε το μπλε manicure στο φεστιβάλ Βενετίας και είναι ιδανικό για το φθινόπωρο

Ευαγγελία Αλπίδου

5 nail arts με πρωταγωνιστή το μπλε χρώμα για να «το κάνεις όπως η Florence».

Η 80η διοργάνωση του Φεστιβάλ Βενετίας έχει ήδη ξεκινήσει από τις 30 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι της 9 Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής έχουμε δει λαμπερά φορέματα, στυλιζαρισμένα μαλλιά και εντυπωσιακά beauty looks να ολοκληρώνουν την κάθε εμφάνιση. Μέσα στους εκατοντάδες προσκεκλημένους είδαμε και μερικές από τις αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities μεταξύ των οποίων ήταν η Βίκυ Καγιά, η Δανάη Παππά και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Χρειάζεσαι αντηλιακό όταν βρέχει; Ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους

Το Φεστιβάλ Βενετίας όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα... έχουμε να δούμε και να σχολιάσουμε αρκετές εμφανίσεις τόσο από Ελληνίδες όσο και από ξένες celebrities. Αυτή τη φορά η αγαπημένη ηθοποιός, Florence Pugh, την οποία μπορούμε να χαρακτηρίσουμε και ως beauty icon με τα ανατρεπτικά hair looks που τολμάει κάθε φορά στη εμφάνισή της, περπάτησε στο red carpet και έκλεψε το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού. Η Florence εμφανίστηκε με ένα λευκό μάξι φόρεμα με δαντέλα, το οποίο αγκάλιαζε το λαιμό της, με την υπογραφή του οίκου, Alexander McQueen. Τα καστανόξανθα pixie μαλλιά της, ήταν ελαφρώς ατημέλητα και έδεναν αρμονικά με το natural beauty look που επέλεξε για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της.

Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά

The ELLE Style Awards 2023

(Photo by Dave Benett/Getty Images for ELLE Style Awards 2023)

2023 David M. Benett

Αυτό που έκανε την διαφορά στο total white look της, ήταν το έντονο βερνίκι στα άκρα της. Η Pugh αντί για μία milky απόχρωση η οποία θα ταίριαζε με όλο το σύνολό της, αποφάσισε να προσθέσει μία μικρή πινελιά με χρώμα. Το μπλε manicure της, δημιούργησε την τέλεια αντίθεση, κάνοντας το να μην περάσει απαρατήρητο και να σπάσει το total look της.

373067871_973223207293936_9124221634880782566_n.jpg

Το deep blue είναι μία απόχρωση που αγαπήσαμε τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού παραπέμπει στο μπλε χρώμα της θάλασσας και του ουρανού. Παρόλα αυτά, είναι μία επιλογή που μπορεί να φορεθεί το φθινόπωρο και να ταιριάξει τέλεια με τα χουχουλιάρικα πουλόβερ και την χρωματική παλέτα της γκαρνταρόμπας μας.

ELLE Style Awards 2023 - Arrivals

(Photo by Mike Marsland/WireImage)

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά nail arts με πρωταγωνιστή το μπλε, το οποίο θα αναδείξει τα άκρα σου αυτή την εποχή. Ρίξε μία ματιά...