Αυτοί οι οροί είναι γεμάτοι με όσα χρειάζεται το δέρμα σου αυτό τον καιρό

Ευαγγελία Αλπίδου

7 οροί για να προσθέσεις στο beauty νεσεσέρ σου μετά τις διακοπές.

Πόσες φορές έχουμε γυρίσει μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές και έχουμε τρομάξει με την επιδερμίδα του προσώπου μας όταν αντικρίζουμε τον καθρέφτη; -Είμαι σίγουρη ότι έχει συμβεί σε όλες. Το θαλασσινό νερό, η έλλειψη ενυδάτωσης και η ακτινοβολία του ήλιου αφυδατώνουν το δέρμα. Λίγο το ποτό, λίγα τα ξενύχτια, λίγο να ξεχάσουμε να ξεβαφτούμε και να παραλείψουμε την skincare routine μας, το δέρμα μας χάνει την λάμψη του και δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο.

Clean manicure! Αυτά είναι τα πιο κομψά νύχια για αυτή την μεταβατική περίοδο

Οι οροί του προσώπου είναι το κλειδί που ψάχνουμε! Εκτός το ότι είναι πλούσιοι σε ευεργετικά συστατικά για το δέρμα, έχουν ελαφρύτερο μοριακό βάρος από τις λοσιόν ή τις κρέμες ενυδάτωσης, με αποτέλεσμα να εισχωρούν πιο γρήγορα και πιο βαθιά στις εσωτερικές στιβάδες του δέρματος. Επιπλέον, οι οροί έχουν τη δυνατότητα να αναπληρώνουν την υγρασία της ξηρής επιδερμίδας, ενώ διορθώνουν τις λεπτές γραμμές, του μαύρους κύκλους, ακόμα καιτους μεγάλους πόρους.

Με αυτόν τον τρόπο θα επανέλθει η λάμψη της επιδερμίδας σε χρόνο dt!

pexels-cottonbro-studio-4612159.jpg

Στην αγορά υπάρχει μία μεγάλη γκάμα από ορούς που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Αντιγήρανσης, λάμψης, απολέπισης και ενυδάτωσης. Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για τους ορούς που θα ενυδατώσουν και θα επαναφέρουν την χαμένη λάμψη στο δέρμα μας. Η σωστή σειρά εφαρμογής είναι πριν τη χρήση των υπόλοιπων skincare προϊόντων. Ένα ελαφρύ μασάζ κατά την εφαρμογή του ορού επάνω στην επιδερμίδα (με ένα roller ή μία πέτρα gua sha), θα βοηθήσει να απορροφηθεί ακόμα πιο γρήγορα ο ορός, ενώ θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα του προσώπου.

Αυτό λοιπόν, που πρέπει να κάνουμε μετά την επιστροφή μας από τις καλοκαιρινές διακοπές είναι να προσθέσουμε έναν από τους παρακάτω ορούς στο beauty νεσεσέρ μας. Με αυτό τον τρόπο η χαμένη λάμψη και η υγρασία θα επανέλθει στην επιδερμίδα μας σε χρόνο dt! Ρίξε μία ματιά...

Shopping Time:

Hair Care! 3 πράγματα που πρέπει να κάνεις στα μαλλιά σου μετά τις διακοπές