Hair Issue! 4 εύκολα χτενίσματα που κάνουν τα λιπαρά μαλλιά να φαίνονται περιποιημένα

Ευαγγελία Αλπίδου
Hair Issue! 4 εύκολα χτενίσματα που κάνουν τα λιπαρά μαλλιά να φαίνονται περιποιημένα
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Αλογοουρές, ballerina buns και πλεξούδες θα σε κάνουν να πεις αντίο στις bad hair days, σε χρόνο dt!

Αργήσαμε να ξυπνήσουμε το πρωί και δεν προλάβαμε να λούσουμε τα λιπαρά μαλλιά μας. Νομίζω, είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλες. Δυστυχώς, τα μαλλιά παίζουν βασικό ρόλο στην εμφάνιση, γι' αυτό είναι σημαντικό να είναι συνεχώς περιποιημένα. Όταν λέμε περιποιημένα δεν εννοούμαι απαραίτητα να είναι λες και βγήκες μόλις από το κομμωτήριο, αλλά μία ψηλή αλογοουρά ή ένας περίτεχνος κότσος μπορεί να τιθασεύσει τα μαλλιά. Το θέμα είναι, τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις; Το μυστικό βρίσκεται στο χτένισμα που θα επιλέξουμε. Υπάρχουν χτενίσματα τα οποία μπορούν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες και να κάνουν τα μαλλιά μας να φαίνονται περιποιημένα και κομψά. Επιπλέον, δεν απαιτούν την χρήση θερμαντικών εργαλείων και γίνονται σε χρόνο dt!

Είσαι έτοιμη να πεις αντίο στις bad hair days;

Slick Αλογοουρά

Shiatzy-Chen-clp-F23-005.jpg

Η slick αλογοουρά είναι ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα. Ιδανικό να απογειώσει τα office looks, αλλά και τις night out εμφανίσεις. Για να χαρίσεις μία extra πινελιά, επίλεξε XL κοσμήματα τα οποία θα πάνε σε άλλο level την συνολική εικόνα.

To μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις την εποχική τριχόπτωση

Ballerina Bun

Ashi-HC-clp-F23-018.jpg

Το χτένισμα αυτό θα σε κάνει να πεις αντίο στις bad hair days! Πιάσε τα μαλλιά σου σε χαλαρό κότσο και στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι σχηματίζοντας ένα bun. Το χτένισμα αυτό θα σε κάνει να μοιάζεις με ballerina.

Glossy Braid

Paris-HC-str-S23-0566.jpg

Η πλεξούδα είναι ιδανική για το γραφείο και τις απογευματινές βόλτες. Πιάσε τα μαλλιά σου μία χαμηλή ponytail, στερεώστε στη βάση ένα λαστιχάκι και πλέξε τα μαλλιά δημιουργώντας μία κομψή braid.

Wet look

Jil-Sander-fsh-F22-011-(1).jpg

Αν υπάρχει ένα χτένισμα το οποίο είναι ιδανικό για τις ημέρες που δεν έχεις προλάβεις να λούσεις τα μαλλιά σου, αυτό είναι το wet look. Το wet look ταιριάζει το ίδιο τέλεια σε όλα τα μήκη και μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε περίσταση. Είναι το χτένισμα που θα σε κάνει να πεις αντίο στις bad hair days!

Editor’s Choice: Αυτά τα concealers υπόσχονται ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα