Editor’s Choice: Αυτά τα concealers υπόσχονται ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα

Ευαγγελία Αλπίδου
Editor’s Choice: Αυτά τα concealers υπόσχονται ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα
Stefania Danese/launchmetrics.com/spotlight

Ένα μόνο πέρασμα είναι αρκετό για να σε κάνει να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους!

Η καθημερινότητα μου είναι αρκετά απαιτητική. Τις περισσότερες ώρες είμαι μπροστά από έναν υπολογιστή γράφοντας άρθρα, στέλνοντας emails και κανονίζοντας όμορφα projects. Η αλήθεια είναι πως αγαπώ αυτούς του γρήγορους ρυθμούς! Μετά το τέλος της ημέρας, νιώθω παραγωγική και δημιουργική. Βέβαια, η κούραση δυστυχώς, δεν κρύβεται. Μετά από μία ατέλειωτη ημέρα, με άγχος, στρες και ανήσυχου ύπνου, ξυπνάω την επόμενη μέρα, έχοντας αποκτήσει στο πρόσωπό μου δύο νέους φίλους. Φυσικά, μιλάω για τους μαύρους κύκλους!

6 primers που θα χαρίσουν ενυδάτωση και λάμψη στο μακιγιάζ σου

Lanvin-bbt-S23-017.jpg

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου. Θέλει αρκετή φροντίδα, περιποίηση και κυρίως, ξεκούραση. Το concealer είναι το θαυματουργό προϊόν το οποίο μπορεί να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους και την θαμπή όψη κάτω από την περιοχή των ματιών. Τώρα, καταλαβαίνεις γιατί έχει σταθερή θέση μέσα στην τσάντα μου... Τις περισσότερες φορές που θέλω ένα ελαφρύ και φυσικό αποτέλεσμα, εφαρμόζω την αντηλιακή προσώπου, στη συνέχεια την κρέμα ματιών μου και τέλος, το concealer για να φωτίσω το βλέμμα μου.

Προσοχή! Για ένα αψεγάδιαστο βλέμμα, ίσως να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις πριν το concealer ένα brightening colour corrector, το οποίο θα σβήσει τους μοβ και μπλε τόνους που έχουν οι μαύροι κύκλοι. Το πράσινο διορθωτικό εξουδετερώνει τις κοκκινίλες, ενώ το ροδακινί ή κόκκινο εξουδετερώνει τις μπλε, μοβ και καφέ αποχρώσεις. Επίλεξε, αυτό που θα σου χαρίσει ένα ομοιόμορφο και λαμπερό βλέμμα.

Concealer! Αυτό είναι το beauty tip για να πετύχεις ένα φωτεινό βλέμμα

Για που το έβαλες; Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικά από τα best sellers concealers που υπάρχουν στην αγορά. Εγώ τα επιλέγω ξανά και ξανά.