Natural Makeup! Βρήκαμε το μακιγιάζ που ταιριάζει όλες τις ώρες και φαίνεται... φυσικό

Ευαγγελία Αλπίδου
Natural Makeup! Βρήκαμε το μακιγιάζ που ταιριάζει όλες τις ώρες και φαίνεται... φυσικό

Αποδομημένο smokey eye σε καφέ-μπεζ απόχρωση και ροδακινί χείλη. Ο must συνδυασμός!

Πολλές φορές μέσα στην ημέρα μπορεί να τύχουν πολλά απρόοπτα αλλά και προγραμματισμένα. Meetings, συναντήσεις με φίλους, events, ealry drinks και όλα αυτά back to back... Σε τέτοιες περιπτώσεις έχεις ανάγκη από ένα beauty look το οποίο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και θα αναδείξει ακόμα και το πιο casual outfit. Ένα μακιγιάζ, δηλαδή, το οποίο θα είναι ιδανικό για το γραφείο, αλλά και για τις συναντήσεις με τους φίλους σου. Για παράδειγμα, αν δουλεύεις σε ένα corporate περιβάλλον, το έντονο smokey eye με γκλίτερ δεν είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις.

«Espresso Makeup»: Οι καφέ αποχρώσεις είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ του φθινοπώρου

Υπάρχει all day μακιγιάζ;

Μην ανησυχείς! Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε κι εμείς. Μέσα στην ημέρα έχουμε αρκετές υποχρεώσεις στις οποίες έχουμε την ανάγκη να νιώθουμε όμορφες και περιποιημένες. Αυτό που κάναμε, εμείς το beauty department, ήταν να ψάξουμε και να βρούμε ένα μακιγιάζ το οποίο θα είναι ιδανικό για τις all day εμφανίσεις μας. Θα μπορεί δηλαδή να μας συντροφεύσει από το πρωί έως το βράδυ. Μετά από αρκετή έρευνα, λοιπόν, το βρήκαμε! Πρόκειται για ένα natural beauty look που είδαμε μέσα από το catwalk του διάσημου οίκου, Valentin Yudashkin. Όλα τα μοντέλα είχαν το ίδιο μακιγιάζ. Το αποδομημένο smokey eye σε καφέ-μπεζ απόχρωση και ροδακινί χείλη.

Το αποδομημένο smokey eye

Yudashkin-clp-HC-F23-015-(1).jpg

Το αποδομημένο smokey eye είναι ένα trend που κυριαρχεί αυτή τη σεζόν. Πρόκειται για κάτι το ατελές, αυτό που δείχνει λίγο μουτζουρωμένο. Το συγκεκριμένο trend έχει γίνει viral, γιατί δεν απαιτεί γνώσεις επαγγελματία makeup artist και αυτό και μόνο το κάνει δημοφιλή! Μπορείς, δηλαδή, να το πετύχεις μόνη σου σε χρόνο dt! Επιπλέον, οι καφέ αποχρώσεις χαρίζουν ένα πιο γλυκό και καθημερινό αποτέλεσμα, σε αντίθεση με το μαύρο που δημιουργεί ένα πιο έντονο και άγριο look.

1699450374760-395719399-Yudashkin-clp-HC-F23-029.jpg

Το ροδακινί κραγιόν κάνει τα χείλη να φαίνονται ζουμερά σαν ένα λαχταριστό ροδάκινο και ενυδατωμένα όλη την ώρα. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ αποτελείται από γήινες αποχρώσεις οι οποίες ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες, αναδεικνύοντας φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Για τις night out εμφανίσεις, αν θέλεις ένα πιο έντονο βλέμμα, πρόσθεσε λίγη mascara και είσαι έτοιμη!

Extra tip: Μην ξεχνάς να φρεσκάρεις με ένα setting spray το μακιγιάζ σου μέσα στην ημέρα. Το θαυματουργό αυτό προϊόν θα βοηθήσει το μακιγιάζ να παραμείνει αναλλοίωτο.