Μπλε σκιά, ροζ ζυγωματικά ή έντονο κραγιόν, 3 μακιγιάζ που θα σου χαρίσουν έμπνευση το ΣΚ

Ευαγγελία Αλπίδου
Μπλε σκιά, ροζ ζυγωματικά ή έντονο κραγιόν, 3 μακιγιάζ που θα σου χαρίσουν έμπνευση το ΣΚ
Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Το μακιγιάζ μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να σου φτιάξει τη διάθεση και να χαρίσει ένα level up στα weekends looks.

Επιτέλους! Μετά από μία κουραστική και αρκετά εξαντλητική εβδομάδα, έφτασε η Παρασκευή. Ήρθε ώρα να χαλαρώσουμε από την καθημερινή πίεση και να περάσουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αν και η Παρασκευή είναι μία δύσκολη ημέρα για εμένα, γιατί πρέπει να προγραμματίσω και να στείλω πολλά emails, αυτό που σκέφτομαι και μου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση είναι ότι το σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών. Πρωινές βόλτες στο κέντρο της πόλης, εξορμήσεις με φίλους και parties... είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα.

5 beauty tips που ακολουθούν πιστά οι Γαλλίδες

Αυτό που μπορεί να χαρίσει ένα level up στα weekends looks είναι το μακιγιάζ. Το μακιγιάζ μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να σου φτιάξει τη διάθεση. Μέσα από τα catwalks είδαμε πολλά makeup trends τα οποία γεμίζουν χρώμα και αναδεικνύουν φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Εγώ τα επιλέγω τόσο μέσα στην καθημερινότητά μου, όσο και στις εμφανίσεις μου τα σαββατοκύριακα. Μέσα σε λίγα λεπτά καταφέρνω να δημιουργήσω τα πιο ευφάνταστα beauty looks, χωρίς να χρειάζεται να έχω γνώσεις, σαν επαγγελματίας makeup artist.

Μερικά από αυτά τα έχω επιλέξει για να σου τα δείξω. Επειδή το ΣΚ είναι μία ανάσα από εμάς, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις σημειώσεις και να δεις πώς θα απογειώσεις τις εμφανίσεις σου το weekend. Είσαι έτοιμη;

Μπλε σκιά, ροζ ζυγωματικά ή έντονο κραγιόν;

Statement lips

Serena-Williams-bty-S17-011-(1).jpg

Δημιούργησε μία clean βάση και δώσε ένταση στα χείλη σου. Επίλεξε ένα έντονο κραγιόν -το βουργουνδί (μπορντό) είναι must αυτή την εποχή- το οποίο θα κάνει τα χείλη σου ακαταμάχητα. Αυτό το άγριο, έντονο και ταυτόχρονα θηλυκό αποτέλεσμα μπορεί να απογειώσει τα πιο casual και formal looks. Προσοχή! Στο περίγραμμα.

Μπλε eyeshadow

Conner-Ives-clp-F23-004.jpg

Το μπλε συμβολίζει την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση. Είναι ένα χρώμα το οποίο μπορεί να φορεθεί με τα πάντα και να δημιουργήσει τα πιο ευφάνταστα eye looks. Το αποδομημένο smoky eye look είναι το must της σεζόν και η καλύτερη επιλογή για εμάς που δεν είμαστε makeup experts.

Ροζ ζυγωματικά

Ujoh-clp-F23-004.jpg

Τα ροζ ζυγωματικά χαρίζουν μία νεανική και fresh όψη στην επιδερμίδα. Ξέχνα τον τρόπο με τον οποίο εφάρμοζες μέχρι τώρα το ρουζ. Εφάρμοσέ το ψηλά στα ζυγωματικά μέχρι τους κροτάφους. Το αποτέλεσμα θα είναι super cute και trending. Λίγη mascara, ένα nude κραγιόν και είσαι έτοιμη!