8 nude κραγιόν για να πετύχεις τα juicy χείλη της Jennifer Lopez

Ευαγγελία Αλπίδου
8 nude κραγιόν για να πετύχεις τα juicy χείλη της Jennifer Lopez

@jlo

Το overlining, είναι το beauty trick που χρησιμοποιεί η αγαπημένη star για σαρκώδη χείλη.

Η Jennifer Lopez, είναι από τις celebrities που έχουν κεντρίσει αρκετές φορές το ενδιαφέρον μας για το μακιγιάζ τους. Η JLo, ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια τα ίδια beauty tips που αναδεικνύουν τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Οι καφέ αποχρώσεις και οι διακριτικές λάμψεις που δημιουργούν αυτή τη sunkissed επιδερμίδα είναι από τις αγαπημένες της επιλογές. Έντονα ζυγωματικά και juicy χείλη είναι τα σημεία που αγαπάει να τονίζει η διάσημη star.

Friday tip! 4 λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ και σε μεγαλώνουν

405940035_18427100020037720_5036649850197328988_n.jpg

@jlo

Το beauty trick για σαρκώδη χείλη

Η Mary Phillips, είναι η προσωπική makeup artist της JLo, η οποία καθημερινά μέσα από τα social media μας δείχνει beauty tricks τα οποία χρησιμοποιεί στο μακιγιάζ των celebrities και δημιουργεί αυτά τα εντυπωσιακά beauty looks. Το overlining, λοιπόν, είναι η τεχνική που κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη. Για να πετύχεις το συγκεκριμένο tip, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εφαρμόσεις ένα μολύβι χειλιών στην ίδια ή σε ελαφρώς πιο σκούρα απόχρωση (από τα χείλη) στο περίγραμμα, δίνοντας παραπάνω έμφαση στο «τόξο του έρωτα». Τα χείλη σου αμέσως θα φαίνονται πιο μεγάλα και καλοσχηματισμένα. Στη συνέχεια, εφάρμοσε το αντίστοιχο κραγιόν σε nude απόχρωση και σε περίπτωση που θέλεις να χαρίσεις extra όγκο και ένα λαμπερό φινίρισμα πρόσθεσε ένα διάφανο lip gloss. Τόσο απλό!

Ο nail expert της Margot Robbie, της Selena Gomez και της JLO μας δείχνει τις 3 τάσεις στο manicure

Τα nude κραγιόν έχουν τη δυνατότητα να ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας και σε κάθε περίσταση. Μπορείς να τα εφαρμόσεις ανά πάσα στιγμή μέσα στην ημέρα, χωρίς να έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να πετύχεις την τέλεια λεπτομέρεια. Αν δεν έχεις τουλάχιστον ένα nude κραγιόν στο beauty νεσεσέρ σου, στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα αγαπημένα μας nude κραγιόν που επιλέγουμε ξανά και ξανά. Τα έχουμε ξεχωρίσει τόσο για την απίστευτη υφή όσο και για το πλούσιο χρώμα τους που διαρκεί. Ρίξε μία ματιά...