Shower hair: Το χτένισμα που ξεχωρίσαμε στο Met Gala είναι η huge τάση του καλοκαιριού

Shower hair: Το χτένισμα που ξεχωρίσαμε στο Met Gala είναι η huge τάση του καλοκαιριού

(Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)

Getty Images 2024

Το χτένισμα που κάνει τα μαλλιά να φαίνονται σαν να έχεις βγει μόλις από τη θάλασσα.

Χρώμα, glam beauty looks και sexy μακιγιάζ, με old Hollywood αέρα είναι τα κύρια στοιχεία που πλημμύρισαν το red carpet του Met Gala 2024. Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής σε κάθε εμφάνιση ήταν τα μαλλιά. Είδαμε την Sarah Jessica Parker και την Kendal Jenner με εντυπωσιακά extensions, την Kaia Gerber με έντονο όγκο και πινελιές από τα 60s και την αγαπημένη Zendaya με 30s μακιγιάζ και headpiece στα μαλλιά.

Λάμψη και stylish χτενίσματα στο red carpet του Met Gala 2024

2024 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Τα μαλλιά των stars ήταν βρεγμένα σαν να είχαν βγει μόλις από τη θάλασσα

Αυτό που μας τράβηξε όμως την προσοχή ήταν τα wet hairstyles. Πολλά από τα χτενίσματα που είδαμε στο κόκκινο χαλί έδιναν την αίσθηση ότι οι stars είχαν βγει μόλις από τη θάλασσα... Το wet εφέ χάριζε extra touch σε κάθε χτένισμα, από ψηλούς κότσους μέχρι τολμηρά bob cuts.

Dry shampoo: Το hack για τέλεια μαλλιά ακόμα κι αν δεν έχεις προλάβει να λουστείς

2024 MET Gala - The Mark Hotel Departures

(Photo by CJ Rivera/Invision/AP)

Invision

Αυτή η αίσθηση ότι τα μαλλιά είναι βρεγμένα δημιουργεί μία ανάλαφρη και λαμπερή όψη στα μήκη, που σε βάζει αμέσως σε καλοκαιρινό mood. Τα shower hair μπορείς να τα πετύχεις μόνη σου στο σπίτι χωρίς θερμαντικά εργαλεία σε χρόνο dt. Είναι ένα hairstyle που ενδείκνυται για τις απογευματινές και βραδινές καλοκαιρινές εξόδους. Άλλο ένα θετικό είναι ότι το wet εφέ ταιριάζει σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών, ακόμα και σε περίτεχνους κότσους. -Όπως είδαμε στο redcarpet του Met Gala 2024-

2024 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

3 βήματα για να πετύχεις το shower gel look

  • Για αρχή, σε νωπά μαλλιά -αν δεν είναι λουσμένα τα μαλλιά σου, θα χρειαστεί να τα βρέξεις με χλιαρό νερό- τοποθέτησε αρκετή ποσότητα hair oil από τη ρίζα ως τις άκρες. Τα μαλλιά θα απορροφήσουν γρήγορα το προϊόν, γι' αυτό μην φοβηθείς να εφαρμόσεις αρκετή ποσότητα (θέλουμε να φαίνονται συνεχώς βρεγμένα).
  • Στη συνέχεια, τοποθέτησε τον αφρό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (από τη ρίζα ως τις άκρες).
  • Και τέλος, κλείδωσε το look με λίγη λακ. Μην το παρακάνεις! Δεν θέλουμε τα μαλλιά να δείχνουν κοκάλινα, θέλουμε να έχουν φυσική κίνηση, σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα.

Το παρακάτω TikTok video θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις ένα-ένα τα βήματα για να πετύχεις το hair trend του καλοκαιριού. Ρίξε μία ματιά...

Μαντήλια και κορδέλες στα μαλλιά θα απογειώσουν τα χτενίσματα σου