Λάμψη και stylish χτενίσματα στο red carpet του Met Gala 2024

Λάμψη και stylish χτενίσματα στο red carpet του Met Gala 2024
NEW YORK, NEW YORK - MAY 06: Zendaya attends The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" at The Metropolitan Museum of Art on May 06, 2024 in New York City. (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images) Getty Images 2024

Κάνουμε zoom στα μαλλιά και το μακιγιάζ που ολοκληρώνουν την κάθε εμφάνιση στο πολυαναμενόμενο κόκκινο χαλί της μόδας και της ομορφιάς.

Η 1η Δευτέρα του Μάϊου είναι «παραδοσιακά» η βραδιά που διαδραματίζεται το μεγαλύτερο red carpet της μόδας και της ομορφιάς, το Met Gala. Το Met Gala είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα fashion events της χρονιάς, που όλοι περιμένουμε, ίσως, με μεγαλύτερη ανυπομονησία από αυτών των Oscars. Αυτή η βραδιά έφτασε! Παρόλο που ακόμα προσπαθούμε να χωνέψουμε από το καθιερωμένο κυριακάτικο τραπέζι του Πάσχα, στην άλλη μεριά του υπερατλαντικού οι stars του Hollywood ανεβαίνουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τις σκάλες του Metropolitan Museum με τις φανταστικές δημιουργίες και τα μοναδικά beauty looks τους.

Το dress code της βραδιάς γέμισε με λουλούδια το κόκκινο χαλί

Το θέμα της έκθεσης του μουσείου είναι «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion», ενώ το dress code του Met Gala 2024, είναι «The Garden of Time». Σύμφωνα, με αυτό το θέμα καλούνται οι celebrities να ντυθούν στο αποψινό κόκκινο χαλί του Met Gala. Σε μία πιο απλή προσέγγιση του θέματος και από τις πρώτες φωτογραφίες, το κόκκινο χαλί μοιάζει σαν έναν όμορφο, ανθισμένο κήπο. Ανυπομονούμε να δούμε όλους τους καλεσμένους πώς θα καταφέρουν να ενσαρκώσουν με τις εμφανίσεις τους και τα beauty looks το θέμα της βραδιάς το οποίο είναι εμπνευσμένο από το διήγημα του J.G. Ballard, το οποίο δημοσιεύτηκε το 1962.

https://www.instagram.com/p/C6ZQKsqLjCJ/

Οι hair experts και οι makeup artists, φαίνεται πως για άλλη μία φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να απογειώσουν τις μοναδικές εμφανίσεις των celebrities. Βλέπεις, κανένα look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μαλλιά και μακιγιάζ, γι’ αυτό τα δικά μας βλέμματα είναι καρφωμένα… πάνω από τον λαιμό των celebrities. Χρώμα, glam beauty looks και sexy μακιγιάζ, με old Hollywood αέρα είναι τα κύρια στοιχεία που πλημμύρισαν το red carpet του Met Gala 2024.

Cat eye looks, glazed blush ζυγωματικά, ζουμερά κατακόκκινα χείλη και big bows στα μαλλιά ολοκλήρωναν τις δημιουργίες των stars.

Δες αναλυτικά στην παρακάτω gallery όλα τα beauty looks που ξεχωρίσαμε μέχρι στιγμής στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2024. Η λίστα θα ανανεώνεται συνεχώς...

Τα καλύτερα red carpet beauty looks: