Cowgirl curtains: Η hot τάση στα μαλλιά για εσένα που θες να διατηρήσεις το μήκος σου

Οι φράντζες κολακεύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και πολλές φορές λειτουργούν σαν καμουφλάζ, καθώς «εξαφανίζουν» τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια.

Αν ψάχνεις απεγνωσμένα για μία αλλαγή στα μαλλιά σου, αλλά συγχρόνως θες να διατηρήσεις το μήκος σου, βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Μπορεί το bob cut να είναι το δημοφιλές κούρεμα της χρονιάς, ωστόσο το απόλυτο hair trend για το καλοκαίρι του 2024 είναι τα cowgirl curtains.

Οι χαλαρές μπούκλες της Biel είναι το ιδανικό χτένισμα για το καλοκαίρι

Πρόκειται για μία παραλλαγή των κλασσικών curtain bangs, με περισσότερο όγκο και κίνηση. Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι εμπνευσμένο από τα χρυσαφένια μαλλιά της διάσημης influencer και επιχειρηματία Matilda Djert. Αν ακολουθείς την Matilda στο Instagram θα δεις ότι όλη την ώρα ανεβάζει φωτογραφίες και video hacks με τα πλούσια μαλλιά της.

439927965_7960577497294136_1843625053546572114_n-(1).jpg

@matildadjerf

Τα cowgirl curtains είναι αφέλειες οι οποίες πλαισιώνονται γύρω από το πρόσωπο και κολακεύουν τα ζυγωματικά. Είναι ένα στιλ που θυμίζει δυναμική καουμπόισσα της δεκαετίας του 90'. Τα cowgirl curtains έχουν γίνει τόσο δημοφιλή καθώς μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών ακόμα και σε κοντό καρέ. Επιπλέον, οι hair artists, θεωρούν ότι οι φράντζες κολακεύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και πολλές φορές λειτουργούν σαν καμουφλάζ, καθώς «εξαφανίζουν» τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια.

Shower hair: Το χτένισμα που ξεχωρίσαμε στο Met Gala είναι η huge τάση του καλοκαιριού

Χρησιμοποίησε σεσουάρ & μία στρογγυλή μικρή βούρτσα

https://www.instagram.com/p/CkgNuYOoS90/

Για να πετύχεις το επιθυμητό όγκο θα χρειαστείς ένα σεσουάρ και μία στρογγυλή βούρτσα. Έτσι, θα καταφέρεις να δώσεις στα cowgirl curtains την τέλεια κίνηση, αγκαλιάζοντας τα ζυγωματικά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μήπως ήρθε η ώρα για μία αλλαγή στην εμφάνισή σου;

Extra tip: Είναι ένα κούρεμα που δεν χρειάζεται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Ακόμα κι αν μακρύνουν τα cowgirl curtains θα είναι το ίδιο εντυπωσιακά με περισσότερη κίνηση.

Dry shampoo: Το hack για τέλεια μαλλιά ακόμα κι αν δεν έχεις προλάβει να λουστείς